ASSITEJ - VERDENS STØRSTE SCENEKUNSTNETTVERK FOR DET UNGE PUBLIKUMMET

ASSITEJ - VERDENS STØRSTE SCENEKUNSTNETTVERK FOR DET UNGE PUBLIKUMMET
ASSITEJ INTERNATIONAL har ca 100 medlemsland og er dermed verdens største scenekunstnettverk
ASSITEJ INTERNATIONAL har ca 100 medlemsland og er dermed verdens største scenekunstnettverk

Visste du at Assitej er verdens største scenekunstnettverk innen det unge publikummet? Visste du at Assitej fremmer profesjonell scenekunst i hele verden? Assitej Norge er en del av dette nettverket og som medlem får du tilgang til jobbmuligheter, informasjon om samarbeid og kompetanseheving, og en solid organisasjon i ryggen som fremmer profesjonelle scenekunst!

Assitej Norge er en internasjonal nettverksorganisasjon som fremmer profesjonell  scenekunst for et ungt publikum i Norge og verden. Vi er et nasjonalt  og internasjonalt kompetansesenter og brobygger mellom nasjonal og  internasjonal scenekunst gjennom samarbeid, nettverk og formidling. Vi er en medlemsorganisasjon som fremmer profesjonell scenekunst i Norge - og verden.

Som medlem hos oss får du først tilgang på Open Calls, samarbeid- og nettverksmuligheter fra alle 100 medlemslandene våre. Vårt Nordisk-Baltiske nettverk i Assitej jobber tett sammen for å fremme samarbeid mellom kunstnere i regionen, men også for å presentere scenekunstnere ellers i verden gjennom blant annet våre Nordic-Baltic House på Assitej Artistic Gatherting (AAG) Neste AAG er i Helsingborg i Sverige i mai 2022, i 2023 finner den sted i Serbia. I 20224 må vi nok dra et stykke for neste Artistic Gathering - helt til Cuba! I 2025 er vi tilbake i Europa og hele verdensnettverket møtes da i Frankrike. Gå ikke glipp av muligheten til å knytte kontakter, pitche dine prosjekter, og ikke minst oppleve scenekunst av svært høy kvalitet for det unge publikummet - fra alle verdenshjørner! 

Assitej har også en rekke undernettverk innen dans, inclusive arts, dramatikk, forskernettverk m.m. Ta kontakt for å få vite mer om disse nettverkene!

Har du internasjonale ambisjoner? Da er et medlemskap i Assitej det du trenger! Vi hjelper deg med rådgivning, knytte kontakter, oversikt over festivaler og mye mer. Vi har matnyttige kurs, seminarer og vi engasjerer oss på scenekunstnernes vegne!

Våre medlemmer inkluderer også dramapedagoer, institusjoner og organisasjoner. Vi er involverte i ulike prosjekter med fokus på mangfold og inkludering.

Opp-knapp