Teaterlørdag Ung - scenekunst av svært høy kvalitet til en svært lav pris!

Teaterlørdag Ung - scenekunst av svært høy kvalitet til en svært lav pris!

Teaterlørdag UNG er et samarbeid mellom Sentralen Ung og Assitej Norge, og er støttet av Oslo Kommune. Ideen er å kunne gi barn og unge med deres foreldre en mulighet til å se ikke-institusjonelle forestillinger sammen til en svært lav pris. Videre er målsettingen for Assitej Norge å fremme profesjonell scenekunst og scenekunstutøvere ovenfor beslutningstakere og potensielle samarbeidspartnere.

Kom på forestilling
Vi håper dere vil spre ordet om Teaterlørdag UNGs fantastiske tilbud, komme og se og nettverke med hverandre, og å bruke Assitej Norge til det vi skal gjøre - nemlig fremme profesjonell scenekunst! Billett-prisene er lave -  80 kr - og kvaliteten er høy! What's not to like? Mange medlemmer har ytret at de ønsker å kunne se andre medlemmers arbeid - og Teaterlørdag Ung er en perfekt arena for dette! Når koronaen legger seg ønsker vi å kunne utvide tilbudet til å også være en større møteplass.

Teaterlørdag Ung - et godt tilbud og en god mulighet
Å spille på Teaterlørdag UNG er selvsagt et honorert oppdrag og vi streber etter å programmere fra alle scenekunstuttrykk som favner om våre brede målgruppe fra 0-19 år. Det er nytt av dette året å inkludere målgruppen over 12 år - så her trenger vi nok litt drahjelp fra dere medlemmer!

Neste utlysning for Teaterlørdag Ung vinter/vår-sesongen 2023 kommer i august 2022 - følg med for utlysning! 

Opp-knapp