Alle Nyheter

March 20, 2022

Teaterlørdag UNG: Frid i skogen den grøne

Lørdag 4. april presenterer vi Frid i skogen den grøne av Sigmund Løvåsen
. Alle billettinntektene fra denne forestillingen blir donert til Unicef sitt arbeid for å hjelpe barn på flukt fra Ukraina.

Les mer
March 24, 2022

Up & out in 3 days - internasjonal strategi og tilstedeværelse

Assitej Norge Workshop: Up and Out in 3 Days - Internasjonal strategi og tilstedeværelse. Kursdager er: 26. - 28. april fra 10-15 hver dag. Påmelding til: ingvild.lien@assitej.no innen 8.april!

Les mer
February 9, 2022

Teaterlørdag Ung - scenekunst av svært høy kvalitet til en svært lav pris!

Teaterlørdag UNG er et samarbeid mellom Sentralen Ung og Assitej Norge, og er støttet av Oslo Kommune. Ideen er å kunne gi barn og unge med deres foreldre en mulighet til å se ikke-institusjonelle forestillinger sammen til en svært lav pris. Videre er målsettingen for Assitej Norge å fremme profesjonell scenekunst og scenekunstutøvere ovenfor beslutningstakere og potensielle samarbeidspartnere.

Les mer
February 22, 2022

ASSITEJ - VERDENS STØRSTE SCENEKUNSTNETTVERK FOR DET UNGE PUBLIKUMMET

Visste du at Assitej er verdens største scenekunstnettverk innen det unge publikummet? Visste du at Assitej fremmer profesjonell scenekunst i hele verden? Assitej Norge er en del av dette nettverket og som medlem får du tilgang til jobbmuligheter, informasjon om samarbeid og kompetanseheving, og en solid organisasjon i ryggen som fremmer profesjonelle scenekunst!

Les mer
March 2, 2022

NORWAY NOW /OPEN CALL BIBU 2022 ASSITEJ ARTISTIC GATHERING

Danse- og teatersentrum arrangerer Norway Now på Assitej Artistic Gathering BIBU i Sverige. Dette gjør de i samarbeid med Assitej Norge - og du kan nå søke om deltagelse! Søknadsfrist 11.mars.

Les mer
June 7, 2021

Organisering av scenekunstkompanier Vol2

I april inviterte Assitej Norge til halvdagsseminar for å belyse en rekke problemstillinger rundt organiseringen av scenekunstkompanier i Norge. Tiden strakk ikke til og det var tydelig i etterkant av møtet at det var mer igjen å diskutere. Sammen med Heddadagene inviterer derfor Assitej til et oppfølgingsseminar med ambisjon om å føre diskusjonene et stykke videre.

Les mer
June 7, 2021

Dushinka Andresen til Directors in TYA Germany i juni 2021

Scenekunstner Dushinka Andresen deltar på Assitej Tysklands Directors in TYA

Les mer
March 19, 2021

Historiens første stortingsmelding om barne- og ungdomskultur

Stortingsmeldingen «Oppleve, skape, dele – Kunst og kultur for, med og av barn og unge» er skrevet i samarbeid mellom Kulturdepartementet og Kunnskapsdepartementet. Med denne presenterer regjeringen for første gang barne– og ungdomskulturfeltet samlet som et politisk satsingsområde på nasjonalt nivå.

Les mer
March 19, 2021

Big In Japan

Bli med oss til "Tokyo" og ta pulsen på hva resten av verden også tenker om scenekunst for et ungt publikum!

Les mer
March 18, 2021

The 20th ASSITEJ World Congress & International Performing Arts Festival for Children and Young People / MIRAI 2020

22.mars til 1.april kan du være med på den digitale versjonen av Assite World Congress i "Tokyo" - TOWARDS THE UNKNOWN - BEGINNING THE JOURNEY - All our Future - Children and Culture.

Les mer
November 23, 2020

Talk to Me Assitej og Scenekunstbruket på Showbox

Assitejfestivalen 2021 Talk to me, ønsker å løfte spørsmål rundt hvordan scenekunstnere gestalter, representerer og presenterer de unges stemme på scenen. Hvordan klarer vi å gjengi de unges stemme uten å bare bli et svakt ekko? Klarer vi å danne et språk som gir gjenklang hos et ungt publikum, både verbalt og non-verbalt?

Les mer
October 21, 2020

God økning til Assitej Norge på Statsbudsjettet

Det er med stor glede vi kan skryte litt av at Assitej Norge har fått en betydelig økning på statsbudsjettet som ble lagt frem 7.okotber. Assitej Norge gjorde et hopp fra 1,6 millioner og opp til 2,3 millioner. Dette betyr at arbeidet Assitej gjør for å fremme profesjonell scenekunst for et ungt publikum bli lagt merke til og satt pris på.

Les mer
September 30, 2020

Assitej Festivalen 2021 Talk to Me

Open Call for Assitej Festivalen 2021 - Talk to Me. Assitej Norges internasjonale scenekunstfestival går av stabelen i september 2021. Vi tar nå i mot søknader for å spille her. Søknadsfristen er 1.november, vi ser frem til å høre fra dere!

Les mer
September 30, 2020

Assitej International Covid 19 Manifesto

Assitej International har gjennom flere Coffee Sessions med medlemmer i hele verden laget et Manifest basert på disse samtalene. Her kan du lese og laste ned manifestet, Assitej International oppfordrer alle til å dele skrivet med beslutningstakere i sitt nettverk for å styrke kunstneres rettigheter i hele verden.

Les mer
Opp-knapp