Open calls

Gjennom det internasjonale nettverket Assitej utgjør har Assitej Norge kontakt med scenekunstaktører over hele verden. På denne siden samler vi våre egne utlysninger og utlysninger fra hele verden som kan være aktuelle for norske aktører.

Hvis du ser noe her som er interessant for deg eller kompaniet ditt, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp og veiledning!

(Det er for tiden ingen open calls/There are currently no open calls.)

Tidligere open calls

Open Call Teaterlørdag UNG vår 2022

Teaterlørdag UNG er et månedlig scenekunsttilbud for det unge publikummet fra 0-19 år som arrangeres første lørdag i måneden i black boxen Gymsalen på Sentralen i Oslo. Teaterlørdag UNG skal levere scenekunst av høy kvalitet til det unge publikummet og bidra til økt synlighet og jobbmuligheter for scenekunstnere. Søknadsfristen er 1.november for sesongen som spilles fra januar til mai i 2022. Søknad med prosjektbeskrivelse, video, teknisk rider og antall utøvere, og evntuelle reisekostnader sendes til vedlagt link: https://forms.gle/5311avDh5ZtdyDC47 . Teaterlørdag UNG er et månedlig scenekunsttilbud for det unge publikummet fra 0-19 år som arrangeres første lørdag i måneden i black boxen Gymsalen på Sentralen i Oslo. Teaterlørdag UNG skal levere scenekunst av høy kvalitet til det unge publikummet og bidra til økt synlighet og jobbmuligheter for scenekunstnere. Søknadsfristen er 1.november for sesongen som spilles fra januar til mai i 2022. Assitej Norge inviterer inn beslutningstakere og potensielle samarbeidspartnere til alle forestillingene, gir synlighet i nyhetsbrev og i alle våre SoMe-kanaler. Sentralen sørger for å hente inn verdens beste publikum - og gir barn og foreldre den unike muligheten til å oppleve bra scenenkunst sammen! Vi honorerer alle utøvere (inkl. tekniker) med 5000 kr for forestillingsdagen, samt et honorar for kompanier uten basisfinansiering. Forestillingen må være ferdig til forestillingsdato, men vi ser gjerne på materiale som ikke har hatt premiere. Vi har ikke til gjenopptakelse- dette må søkes om av kompaniet selv, vi ber om at dere ikke søker dersom dere er avhengige av dette for å kunne få spilt forestillingen. Inn- og utrigg må kunne skje på samme dag, get in er tidligst 08.00, honoraret inkluderer to forestillinger, kl 12 og kl 14. Vi ønsker å vise et bredt utvalg innen alle sjangre i scenekunst og for hele målgruppen fra 0-19 år! Intet mindre. Vi gleder oss til å høre fra dere og spre gjerne ordet om denne unike visningsmuligheten på en av Oslos mest sentrale scener!

Søknadsfrist: 
November 1, 2021
Søk
Assitejfestivalen 2021 - Talk to Me

Den 16. internasjonale Assitejfestivalen i Kristiansand avholdes 22. – 25. september 2021.

Søknadsfrist: 
November 1, 2020
Søk
Opp-knapp