Den store fantasitesten

Den store fantasitesten
Den store fantasitesten

Den store fantasitesten av og med Amanda Tunsberg og Marie Kallevik Straum - Ved hjelp av tegneserieteater, figurteater, slapstick og mime og mye bruk av improvisasjon åpnes det opp et interaktivt rom for barna i publikum til å komme med forslag og farge fantasiuniverset slik de ser det for seg.

Den store fantasitesten handler om Klara fra administrasjonen, som er kledd i grå fra topp til tå og har mistet fantasien sin. Hun skal bare inn på scenen for å hente den glemte mobilladeren sin, men oppdager til sin store forskrekkelse at hun avbryter skuespiller Amanda som er midt i forestilling foran barna. Et forsøk på å snike seg forsiktig av scenen ender i en komisk slapsticksekvens med en stige og flaksende papirer. Amanda og Klara kommer i samtale, og det viser seg at Klara har mistet fantasien.

Ved hjelp av tegneserieteater, figurteater, slapstick og mime og mye bruk av improvisasjon åpnes det opp et interaktivt rom for barna i publikum til å komme med forslag og farge fantasiuniverset slik de ser det for seg.

Målgruppe: 4-8 år

Av og med: Amanda Tunsberg og Marie Kallevik Straum.
Komponist og scenemusiker: Signe Irene Time

Opp-knapp