Isbjørnen Bjørnis og de røde prikkene med Fnugg Teater

Isbjørnen Bjørnis og de røde prikkene med Fnugg Teater
Foto: Julie B. Westreng
FNUGG TEATER presenterer teaterforestillingen Bjørnis og de røde prikkene, basert på historien av Sofie Cappelen, Veronica Falsen Hüs og Martin Nesheim.

På toppen av jorden, i isbjørnparadis, bor den lille isbjørnen Bjørnis sammen med seler, ismåker, nordlys og snøkrystaller. Men, en dag får Bjørnis vondt i magen. Og på nattehimmelen danser røde prikker han aldri har sett før. Hvor kommer disse røde prikkene fra, klarer Bjørnis å bli kvitt dem? Bli med på en reise til det fine, mystiske nord, hvor det er så kaldt at selv ordene rimer.

På toppen av jorden, i isbjørnparadis, bor den lille isbjørnen Bjørnis sammen med seler, ismåker, nordlys og snøkrystaller. Men, en dag får Bjørnis vondt i magen. Og på nattehimmelen danser røde prikker han aldri har sett før. Hvor kommer disse røde prikkene fra, klarer Bjørnis å bli kvitt dem? Bli med på en reise til det fine, mystiske nord, hvor det er så kaldt at selv ordene rimer.Produsert av Fnugg Teater Med: Lina Taule Fjørtoft og Thomas B. Brandt Julie Borthne Westreng og Haflidi Arnar Haflidason.Anbefalt Målgruppe: Barn 3-9 år med foreldreFotokreditering: Julie B. Westreng

Opp-knapp