Lille trille og Trille

Lille trille og Trille
Lille Trille og Trille fra Wiche Levinsen Productions

LILLE TRILLE (0-1år) spilles kl 12 og TRILLE (1- 3 år) spilles kl 14. Nydelig og sanselig danseforestilling for de aller minste!

I LILLE TRILLE får spedbarna med sine ledsagere får bli med inn i et poetisk og fargerikt univers, et drømmeland bestående av store, små, lysende og rullende baller. Gjennom dans, sang og lek med ballene dras spedbarna inn i den uimotståelige, magiske, runde verden. Dansernes improviserende nærvær tilpasses barnets reaksjoner, som speiles, repeteres eller forsterkes. Forestillingen avrundes med en felles lek mellom spedbarn, ledsagerne og danserne.

I TRILLE (1-3år) møter barna ett lekende, fantasieggende og poetisk univers bestående av store, små, hoppende og glitrende baller. I en magisk, rund verden møter barna fugler, frosker, en skilpadde og andre morsomme skapninger. Forestillingen inviterer til en sanselig opplevelse gjennom musikk, lyd, bevegelse og lek. Etter hvert kan barna komme inn i scenografien sammen med de to danserne, for å leke i et hav bestående av over 1000 perleballer.

Varighet 40 minAnbefalt Målgruppe: 0-3 år

Opp-knapp