Gatelangs

Du seie eg må koma meg ud

Gatelangs

Vi er nomader, vi forflytter oss i livet, vi er innenfor og utenfor, vi er i midten, vi er på siden, vi er høyt og lavt. Vi har dager som er gode og vi har dager vi helst ikke vil snakke om. Vi er i endring, vi er aldri den samme. Vi er her. Vi er nå. Og vi lever.

For noen av oss er hver dag en kunst i å overleve, mens andre flyter avgårde uten den minste bekymring. For noen av oss er dagene altfor korte, for andre føles minuttene som timer. For noen av oss er dørstokkmilen uendelig, for noen av oss er terskelen for å holde oss i ro høy. Vi er mange, vi er få. Vi har tung bagasje, vi reiser lett. Vi utforsker, utfordrer og vandrer. Alene. To og to. Flere. Sammen. Med værbitte hender og utgåtte sko.

Ti ting du trenger for å (over)leve;
Apotek, hender, fyrstikker, rottefelle, øks, vann, kjærlighet, seilbåt, (grill)mat og godt humør.

Vandreforestillingen Du seie eg må koma meg ud er et fringe-arrangement som ikke er en del av det offisielle festivalprogrammet.
Oppmøte: Brua over Gravane

Kreditering

Av og med; Helge Pedersen Simon Didriksen Lise Berg Tønnesen Gabriela Melo Larsen Ken Larsen Andre Ruud Remi Slotterøy Elisabeth Teigland Per Kjær John Erland Åstrøm Sunniva Solheim Bjørn Mattis Eng Daniel Aasli Marianne Nødtvedt Knudsen Hanna Gressum Antonsen Tale Østrådal Maggi Asbjørnsen Elias Hoffart Harald Stensland Gatelangs er et samarbeidsprosjekt mellom Universitetet i Agder og IOGT/Sammen. Kunstnerisk leder: Marianne Nødtvedt Knudsen Produsent: Sunniva Solheim Scenografi og kostyme: Gabriela Melo Larsen Poet: Simon Didriksen Musikk: Sunniva Solheim, Remi Slotterøy, Bjørn Mattis Eng

Nettside
No more photos.
Opp-knapp