Kunstnerisk program

Offisielt program

World without Eyes

Dansema dance theater

World without Eyes

Medusa - havets vuggesang

SPEKTRA

Medusa - havets vuggesang

Tower of Babel: Planet Earth/Game over/Reset

Participate in your life

Tower of Babel: Planet Earth/Game over/Reset

Zoe's Peculiar Journey Through Time

Theatre-Rites

Zoe's Peculiar Journey Through Time

TABU

Teatro O Bando and Dschungel Wien

TABU

Tabula Rasa

Landesbühnen Sachsen and Ich bin OK

Tabula Rasa

Ubåt

Tigerstadsteatret

Ubåt

Play 3.0

Sirqus Alfon

Play 3.0

Bibliotek-Karens Bibliotek

Sagliocco Ensemble

Bibliotek-Karens Bibliotek

Fringe program

Gabriela Melo Larsen

Gabriela Melo Larsen

Utstilling: Ta En Kaffe Med Oss

Agder Nye Teater

Agder Nye Teater

Tyngde av Demian Vitanza

Gatelangs

Gatelangs

Du seie eg må koma meg ud

Stemmene

Stemmene

In Between

Opp-knapp

INAF 2023 - What Matters Most byr på 12 spennende scenekunstproduksjoner til årets International Norwegian ASSITEJ Festival - INAF! Programmet har et stort spenn i ulike scenekunstuttrykk fra Norge og utlandet, som dekker målgruppen 0-19 år! Forestillingene svarer alle på utlysningen om scenekunst som er livs-viktig eller død-viktig - altså What Matters Most!

De yngste - Forestillingen World Without Eyes har en visning for babyer med foresatte (og en for svaksynte og blinde barn). Forestillingen Medusa - Havets vuggesang har en visning for barnehage (og en for tilrettelagt).

Barneskolen - Bibliotek-Karens Bibliotek er laget for skjæringspunktet mellom barnehage og skole. Zoey's Peculiar Journey Through Time byr på fartsfylt figurteater med innslag av tegn til tale for barnetrinnet. Ubåt stiger oppover barnetrinnet og inn i mellomtrinnet. Play 3.0 brer seg ut over mellomtrinnet - og kan by på et fascinerende sceneshow for alle aldre.

Ungdomsskolen inviteres inn i den altomsluttende verdenen i forestillingen Tower of Babel: Planet Earth/Game over/Reset.

De eldste får oppleve de to produksjonene Tabu og Tabula Rasa - som selv om navnene har en viss likhet er svært forskjellige forestillinger! Begge forestillinger er laget av partnere i ConnectUp - et EU-støttet prosjekt med Universitetet i Agder som prosjektleder.

På toppen har vi tre fringe-forestillinger, som alle er rettet mot de eldste ungdommene og voksne. Agder Nye Teater, i samarbeid med studenter på UiA spiller forestillingen Tyngde av Demian Vitanza, Teatergruppa Gatelangs spiller vandreforestillingen Du seie eg må koma meg ud, og prosjektet Stemmene spiller performancen In Between.

Kunstneriske rådgivere

I arbeidet med å kuratere det kunstneriske programmet har vi hatt med oss mange dyktige fagfolk i prosessen. Vi vil rette en stor takk til: Styret i ASSITEJ Norge, Giert Werring, Elisabeth Lindland og Ulrikke Benestad.

Programoversikt er tilgjengelig som PDF her