Assitejfestivalen forsidebilde
Video: Kunstnerisk program Assitejfestivalen
Festivallogo

Assitejfestivalen 2021 - Talk to Me!

22. – 25. september inntar den internasjonale scenekunstfestivalen Kilden og vi gleder oss til å dele programmet med dere. Det blir åtte flotte forestillinger og et godt sammensatt fagprogram.

Årets tema er: Hvordan representeres og presenteres de unges stemmer i scenekunsten i dag?  

ASSITEJ er verdens største nettverk innen scenekunst for barn og unge. Assitej Norge vil med festivalen dele både internasjonale og nasjonale forestillinger som vi mener bør oppleves. Dette er den 16. festivalen vi arrangerer i Kristiansand. 

Temaet utfordrer oss, og i år har vi for første gang med unge i festivalens kunstnerisk råd. Rådet består av seks dyktige fagfolk med bred kjennskap til scenekunstfeltet for barn og unge og tre scenekunstinteresserte ungdommer fra Kristiansand. Sammen har de vurdert over 80 forestillinger fra hele verden og satt sammen et spennende program.

Hele programmet vårt er nå ute! Vi gleder oss til å ta i mot både delegater, DKS og innbyggere i Kristiansand i slutten av September. Vi er forberedt på å arrangere hele festivalen under gjeldende trinn 3-regler, men vi krysser fingrene for at restriksjonene kan bli lettet på før festivalen. Vi har uansett gleden av å ønske deg velkommen til vår første festival siden Assitej Artistic Gathering i 2019. Velkommen!

Klikk her for å kjøpe festivalpass!

Opp-knapp