Assitejfestivalen forsidebilde
Video: Kunstnerisk program Assitejfestivalen
Festivallogo

Assitejfestivalen 2021 - Talk to Me!

22. – 25. september inntar den internasjonale scenekunstfestivalen Kilden og vi gleder oss til å dele programmet med dere. Det blir åtte flotte forestillinger og et godt sammensatt fagprogram.

Årets tema er: Hvordan representeres og presenteres de unges stemmer i scenekunsten i dag?  

ASSITEJ er verdens største nettverk innen scenekunst for barn og unge. Assitej Norge vil med festivalen dele både internasjonale og nasjonale forestillinger som vi mener bør oppleves. Dette er den 16. festivalen vi arrangerer i Kristiansand. 

Temaet utfordrer oss, og i år har vi for første gang med unge i festivalens kunstnerisk råd. Rådet består av seks dyktige fagfolk med bred kjennskap til scenekunstfeltet for barn og unge og tre scenekunstinteresserte ungdommer fra Kristiansand. Sammen har de vurdert over 80 forestillinger fra hele verden og satt sammen et spennende program.

Det gjenstår litt før detaljene er på plass og vi vil dele hele programmet. Det har vært et spesielt år, og vi gleder oss til å invitere både barn og unge og scenekunstmiljø til å møtes på festival. Vi gleder oss så mye at frem til 1. august legger vi ut festivalpass til svært hyggelige priser for deg bare ikke klarer å vente!

Klikk her for å kjøpe festivalpass!

Opp-knapp