Sagliocco Ensemble

Bibliotek-Karens Bibliotek

Sagliocco Ensemble

«Det må jeg undersøke!», sier Bibliotek-Karen. For i bøkene finnes nemlig svar på mye rart. Kan det stemme at monster liker bæsj? I biblioteket hennes er det mange bøker! Store bøker, og små bøker, gule og blå, kokebøker, eventyr og poesi. Her finnes triste bøker og morsomme bøker og en egen avdeling for skumle bøker som nesten ingen tør å låne.

Bibliotek-Karens Bibliotek spilles av Guandaline Sagliocco og er laget av Sagliocco Ensemble i co-produksjon med Teater Ibsen, regi: Anders Borchgrevink.

I Bibliotek-Karens Bibliotek dykker vi inn i den verden bøker maler opp med ord, og like fullt hvordan de føles, lukter, og høres ut. Som Astrid Lindgren sier «Bøker trenger barnas fantasi, det er sant. Men det er enda mer sant at barnas fantasi har behov for bøker for å så kunne leve uten bøker.»

Kreditering

Regi og manusutvikling: Anders Borchgrevink Skuespiller og manusutvikling: Guandaline Sagliocco Scenografi/objekter: Mari Lassen-Bergsten Kamsvaag Musiker/lyddesigner: Geir Bremer Øvrebø Stemmen til lille-bok: Albert Borchgrevink Hildarson Kunstnerisk lydkonsulent: Nadine Esteve Produksjon: Sagliocco Ensemble Co produksjon Teater Ibsen

Nettside
No more photos.
Opp-knapp