Assitej Norge holder pitchekurs på Regionalt Bransjetreff i Sunnfjord

Assitej Norge holder pitchekurs på Regionalt Bransjetreff i Sunnfjord
Assitej Norge holder kurs på Regionalt Bransjetreff i Sunnfjord
Assitej Norge holder kurs på Regionalt Bransjetreff i Sunnfjord

Du har produksjonen på plass, men har du det som skal til for å gi den et videre liv? Assitej Norge gir et kræsjkurs i markedsføring og pitching av din scenekunstproduksjon på det regionale bransjetreffet i Sunnfjord rett etter påske. Det hele starter 29.mars digitalt og andre del IRL på TeaterVestland i Førde.

Opp og ut på 3 dager

Dette kurset vil bestå av to deler, første del vil være digitalt og andre del IRL på TeaterVestland i Førde. I den første digitale delen vil vi gå gjennom alt som trengs for å få solgt inn din produksjon – det vil si strategisk arbeid, branding, SoMe og innholdsproduksjon for økt synlighet, kartlegging av ulike markeder og interessenter, markedsførings- og presentasjonsmateriell, sørge for at du er turné- og festivalklar, forskjeller mellom nasjonale og internasjonale markeder.

Den andre delen av kurset er IRL og vil bestå av networking skills og pitching. Nettverking er et godt verktøy for å knytte kontakter og skape muligheter for seg selv og andre. Men det er jo ofte litt skummelt, eller skal vi bare si litt kleint. Vi viser deg noen enkle tips og triks for at nettverking skal bli superlett, gøy og ukleint, og ikke minst lede til flere spennende samarbeid.

Vi går gjennom generelle tips for pitching av prosjekter, vi ser spesifikt på ditt prosjekt og gir tilbakemeldinger og veiledning for å skreddersy presentasjonen din. Pitchingdelen avsluttes med muligheten for å kunne pitche til tre teatersjefer fra DNS, Det Vestnorske Teatret og Teater Vestland om mulige samarbeid.

Om kursholderene

Ingvild Lien har siden 2020 vært daglig leder i Assitej Norge, og er utdannet skuespiller fra ALRA i London. Hun er også regissør og bevegelseskoreograf med lang erfaring med å skape egne produksjoner i sitt teaterkompani Memento. Hun har holdt flere kurs for både kunstnere og næringslivet, og har bred erfaring med markedsføring av scenekunst både nasjonalt og internasjonalt.

Theis Irgens er prosjekleder- og festivalprodusent i Assitej Norge. Han har en master i kunstfag fra Universitetet i Agder og en Bachelor i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo MET. Siden 2008 har Theis laget en rekke teaterforestillinger for et ungt publikum med musikk- og figurteaterkompaniet Finken & B. Jobben som prosjektleder i Assitej Norge kombineres med oppdrag som regissør, produsent og figurmaker for egne produksjoner og andre aktører.

Som del av Assitej-nettverket har både Theis og Ingvild et bredt nettverk innen scenekunst, både nasjonalt og internasjonalt.

Flere kurs

Er du interessert i dette kursinnholdet, men har ikke mulighet til å delta? Ta kontakt med oss!

Opp-knapp