Foto: Feil Teater

Bli medlem

Innmeldingsskjema

Medlemmer i Assitej Norge

Her finner du en oversikt over våre fantastiske medlemmer. På utkikk etter forestillinger, samarbeidspartnere eller en spesifikk kompetanse? Bruk filteret under for å vise ulike kategorier.

Kompanier

Animalske Produksjoner v/Anne Mali Sæther
Animalske Produksjoner v/Anne Mali Sæther

Animalske produksjoner ønsker å stimulere til engasjement om det som brenner i vår samtid og søker barns deltakelse i kunsten. Kunstnerisk leder: regissør Anne Mali Sæther. Stimulate engagement about what is burning in our time and create interest and empathy for the wild nature that surrounds us, through captivating artistic experiences.

Nettside
Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Christoffer Calandri
Christoffer Calandri

Jeg er en utdannet skuespiller og sanger fra Bårdar Akademiet, og jobber som utøvende kunstner og produsent. Sammen med to kolleger har jeg opprettet et teaterkompani ved navn Rosenvang Teater, og vi har produsert og spiller i et stykke ved navn Skrubbsår, som er i DKS-katalogen. Jeg har vært utøvende skuespiller og sanger i flere musikaler og spel, og jobber også med solo-prosjekter som jeg produserer på egenhånd. I tillegg har jeg jobbet som instruktør på sommerskole for musikal de siste par årene.

christoffer.calandri@gmail.comNettside
Cirka teater
Cirka teater

Et av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. / One of the most experienced theatre companies on the Norwegian performing art scene.

Nettside
Dída Produksjoner
Dída Produksjoner

Didá Produksjoner er et Oslo basert produksjonsselskap som produserer scenekunst for barn og voksne. Selskapet startet som en forening i 2006 og ble gjort om til aksjeselskap i 2012.Zezé Kolstad er daglig- og kunstnerisk leder for selskapet. Hun har internasjonal jobberfaring som danser og koreograf fra lengre opphold i England og Mosambik.

Nettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Erler teaterkompani
Erler teaterkompani

ERLER er Cecilie Lundsholt og Elisabet Topp. Kompaniet jobber devised - regissør, ensemble, teknikk, musikk og scenograf er medskapende og utvikler et felles prosjekt, en komposisjon med sterk forankring i fysisk og visuelt materiale. Vi vil skape et teatralt uttrykk som engasjerer fantasien, berører og snakker direkte til sitt publikum, en delt opplevelse - her og nå - for alle involverte.

Nettside
Eventyr i parken
Eventyr i parken

Eventyr i Parken er eit vestlandsbasert teaterkompani med fem års erfaring med å utvikle utandørs vandreteater for born og unge. Kompaniet har produsert omkring 10 ulike framsyninger som dei har spelt rundt i parker, skogsområde og fjell. I 2021 vart kompaniet plukka ut blant topp fem i Bergens Tidende si kåring av “Bergens beste barneoppleving”. I 2023 vart kompaniet tildelt prisen “Rampeløkten”, av Bergen Teaterforening for “det mest nyskapande teaterprosjektet i 2022”.

stine@svellingen.comNettside
Fabularium produksjoner
Fabularium produksjoner

abularium er et sted for fortellinger, et sted der historier skapes, fortelles og vises, et sted der vi kan fabulere sammen. Fabularium er et sted for teater. Fabularium Produksjoner ble startet i 2014 av Lene Helland Rønningen, Emma Sigridsdatter Jones og Nina Bjørklund, og produserer scenekunst.

Nettside
Feil Teater
Feil Teater

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi er Feil Teater.

Nettside
Flaatenbjørk kompani
Flaatenbjørk kompani

Flaatenbjørk kompani er et av landets ledende teaterkompaniet for barn og unge, primært rettet mot Den kulturelle skolesekken.

Nettside
Frida Odden Brinkmann
Frida Odden Brinkmann

Frida Odden Brinkmann er utdannet sirkusartist med spesialisering i sjonglering og linedans ved Académie Fratellini i Paris, Cirkuspiloterna i Stockholm og ved AFUK i København. Frida har til nå laget tre forestillinger. De er blitt spilt mer enn 800 ganger!

Nettside
Gabrielle Barth
Gabrielle Barth

Jeg er skuespiller, dukkespiller, manusforfatter, regissør og produsent. Jeg har forestillinger både for barn og voksne, og de aller fleste er laget for turne.

Nettside
Grenland friteater
Grenland friteater

Vårt mål er et teater som er levende og som kommuniserer på tvers av språklige og kulturelle skiller, og sterkt nok til ikke å la seg knekke av tilfeldige motesvingninger.

Nettside
Grov Productions
Grov Productions

Grov Productions vart etablert av dansekunstnaren Brita Grov i 2015 og har sin base i Bergen. Tematisk tek produksjonane i kompaniet ofte utgangspunkt i personlege erfaringar frå kronisk sjukdom. Koreografiane har eit presist, fysisk og sterkt rørslespråk. Arbeidsprosessane er prega av ei intuitiv tilnærming til det koreografiske materialet og brukar ein research basert arbeidsmetode. Grov leikar med kvalitet og tempo og interesserer seg for bruk av interactive performance, ekstremiteter og improvisasjon.

grovproductions@gmail.comNettside
Inclusive Dance Company
Inclusive Dance Company

Inclusive Dance Company was established in Trondheim, Norway in 2000.The company is run by Tone Pernille Østern, Arnhild Staal Pettersen and Luis Della Mea.

Nettside
Ingri Fiksdal
Ingri Fiksdal

Ingri Fiksdal jobber som koreograf med base i Oslo. Hun har en PhD fra Kunsthøgskolen i Oslo med prosjektet Affective Choreographies (2019) og er for tiden affiliert forsker på Universitetet i Oslo. Ingri har laget forestillinger siden 2006 og arbeidene har turnert utstrakt i inn- og utland. Et interesseområde er hvordan koreorgafi kan være et format for spekulativ fiksjon hvor man kan forestille seg verden på nye måter. Dette utforskes for et ungt publikum.

ingri.fiksdal@gmail.comNettside
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento

Skuespiller, regissør og koreograf: MEMENTO - a physical theater company.

Nettside
K:13
K:13

K:13 er et teaterensemble som fokuserer på å bruke teater og kunst til å fremme sosiale og politiske spørsmål og skape dialog med publikum. K:13 består av de erfarne kunstnerne Steinar Thorsen og Jorunn Lullau, begge med over 25 års erfaring innen kunst og teater. Vi utforsker både figurteater og visuelt teater kombinert med filosofiske og politiske forhold. Teater skal være en refleksjon av samfunnet, og kunstnere har et ansvar for å bruke teater for å speile livet.

teater@kompani13.noNettside
KompaniTO
KompaniTO

KompaniTO er et norsk sirkus- og dansekompani, som ble grunnlagt i 2014 av Tamar Ohana Goksøyr og Mari Dahl Stoknes. Kompaniet jobber i møtepunktet mellom sirkus, dans, fysisk teater, musikk og tekst, for å skape scenekunst som er åpen, utfordrende og imøtekommende. I tillegg til å skape og fremføre egne forestillinger, samarbeider KompaniTO også med andre artister og kompanier i ulike prosjekter og konstellasjoner. Utover arbeidet med utøvende scenekunst arrangerer KompaniTO sirkus- og scenekunstfestivalen "MERGE NORGE - Scenekunstfestival for nysirkus".

kontakt@kompanito.comNettside
Konstellasjonen
Konstellasjonen

Profesjonelt teaterkompani med base i Trondheim.

Nettside
Kvinnereller scenekunstkompani
Kvinnereller scenekunstkompani

Kvinnereller scenekunstkompani består av dei Bergenske dansekunstnarane Brita Grov og Sara Røisland Torsvik, begge utdanna ved Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London. Kompaniet er for tida aktuell med den spesial laga danseforestillinga for ungdommar i stykket “Se//Sett#Se” der kompaniet stiller spørsmål ved korleis ungdommer ser på seg sjølv og korleis samfunnet rundt farger eins sjølvbilete.

kvinnereller@gmail.comNettside
Lil'Gorilla Theatre Company
Lil'Gorilla Theatre Company

Lil'Gorilla Theatre Company was founded in 2020 and is socially committed and deeply concerned with diversity and inclusion. Creating unexpected and visually striking experiences, in a physically strong expression with a personal and close relationship with the audience

post@lilgorilla.noNettside
Luna Teater
Luna Teater

Luna Teater er kjent for å lage morsomme forestillinger om alvorlige tema. Gjennom sitt hjertevarme, stiliserte og lekne teaterspråk appellerer de ofte like mye til de voksne som til de unge.

lonek@online.noNettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Martijn Joling
Martijn Joling

Martijn Joling, basert i Drøbak, (f.1991, Nederland) startet sin karriere som nederlandsk rapper, og oppdaget sin kjærlighet til dans gjennom hiphop. Etter å ha blitt kjent med hiphop som rap og dansestil, byttet han fokus til samtidsdans/performancekunst, studerte kreativ og kulturell performance ved ROC Amsterdam Academy, og så samtidsdans ved Kunsthøyskolen i Amsterdam. Ulike bakgrunner inspirerer ham til å samhandle med en rekke forskjellige medier, inkludert scenografi, installasjoner, film, live-musikk og poesi. Hans koreografiske verk har hovedsakelig blitt presentert i Norge og i sentral-Europa.

contact@martijnjoling.comNettside
Mirte Bogaert
Mirte Bogaert

Mirte Bogaert is a Belgian choreographer and dancer, based in Bergen (NO) and Brussels (BE). Bogaert develops performing arts projects where she employs different strategies to integrate body, movement, sound, light and text with each other. Bogaert's work exists of both performances for young audiences as well as for adults and general audiences, and believes that the strength of creation for different target groups inspires and informs each other.

mirte.bogaert@gmail.comNettside
Moonmade Produksjoner
Moonmade Produksjoner

Moonmade Produksjoner ved arist/komponist Hanne Vatnøy og dansekunstner Ine Terese Hogstad jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. Moonmade har som mål å lage forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket er å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde.

moonmadeproduksjoner@gmail.comNettside
NIE
NIE

Playful stories that connect us all. New International Encounter (NIE) is an international company that makes award-winning theatre performances and projects through a mix of physical theatre, multiple languages, live music, storytelling and a European ensemble. We have offices in Asker, Norway and at Cambridge Junction in the UK.

Nettside
Nina Ossavy
Nina Ossavy

Nina Ossavy scenekunster og dramatiker. Hun er utdannet ved Rose Bruford College har en MA i Theatre Practices fra 2001. Hun har lang erfaring med å lage scenekunst for et ungt publikum og har laget flere barneforestillinger og samarbeidet blant annet med Nationaltheatret med Istialia, Teater Ibsen med En hemmelig hage og Grenland Friteater med Veras Vinduer og URD. De siste årene har hun skapt flere forestillinger med utgangspunkt i natur og økologi-krise, blant annet Døden kommer ikke med ljå, Bios, Still in Silence og Dark Mountain. For et ungt publikum har Ossavy laget scenekunst med et økologisk perspektiv med forestillingene Yggdrasil, Jorda er klodens hud og Havengler. Ossavy har fått flere priser for sitt arbeid blant annet Exceptional awarded artist of the SEA(S)ARTS 2017 i Hellas, Skien kommunes arbeidsstipend for kunstnere 2020 og Vestfold og Telemarks kunstnerstipend 2022. Hun har Statens 10 års arbeidsstipend for kunstnere fra 2016.

ninaossavy@yahoo.noNettside
ODE Ung
ODE Ung

Stiftelsen ODE Ung ble etablert i 2012 og har som formål å lage danseteaterforestillinger for, av og med ungdom. Prosjekt- og kunstneriske ledere er Nina Lill Svendsen og Christer Tornell. Deres første forestilling «Rommet i Klassen» har turnert gjennom 5 år i 8 fylkeskommuner i Norge i regi av DKS. Deres siste forestilling FESTEN hadde premiere på Nynorskens Hus under CODA-festivalen i oktober 2021, og ble også presentert under Showbox. Denne forestillingen spilles for tiden for 10.trinn og videregående skoler i Norge, og er klar for et internasjonalt marked.

post@odeung.noNettside
Open Window Theatre
Open Window Theatre

Open Window Theatre produces family performances filled with humor and warmth. We believe everybody deserves to experience art, no matter the age. Therefore our perfomances communicate in a language children comprehend.

Nettside
POFF Produksjoner
POFF Produksjoner

POFF Produksjoner ble etablert i 2010 og er en teatergruppe ledet av Åsa Hillingseter Løyning og Kaja Agnell Engebretsen. Vi digger en fysisk og teatralsk spillestil som fremmer det visuelle fremfor det talte ord. POFF! La teatermagien begynne!

Nettside
Panta Rei Danseteater
Panta Rei Danseteater

PRD ble etablert i 2000 og har siden laget 16 produksjoner og ledet en rekke danseprosjekter. I 2019 presenterte PRD 109 forestillinger for over 7500 publikummere. Samme år holdt kompaniet 90 workshops for over 2054 barn og unge voksne, i tillegg til å lede prosjektet TILT.

Nettside
Plexus Polaire - Yngvild Aspeli
Plexus Polaire - Yngvild Aspeli

Artistic director of Plexus Polaire, Yngvild Aspeli, develops a visual world that brings our most buried feelings to life. The use of life-sized puppets is at the center of her work, but the actor’s performance, the presence of the music and the use of light and video are all equal elements in communicating the story. She has directed seven shows: Signals (2011), Opera Opaque (2013), Ashes (2014), Chambre noire (2017), Moby Dick (2020) and Dracula Lucy's Dream (2021) and A Doll's House (2023).

clairecosta@plexuspolaire.comNettside
RAA Produksjoner
RAA Produksjoner

RAA produksjoner drives av Ane Aass og Rasmus Rohde. Siden oppstarten i 2005 har vi laget scenekunst og musikk, skrevet tekster og teatermanus, regissert forestillinger og komponert musikk – ofte på tvers av kunstarter og sjangre, og ofte for både barn og voksne.

Nettside
Rimfrost Produksjoner
Rimfrost Produksjoner

Rimfrost produksjoner iscenesetter ny norsk dramatikk basert på egne idéer og konsepter. Produksjonene tar utgangspunkt i dokumentarisk materiale, men sluttresultatet spenner fra fiksjonsfortellinger til dokumentarteater. Våre produksjoner er alltid turnébare.

Nettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Sagliocco Ensemble
Sagliocco Ensemble

Sagliocco Ensemble jobber i et intimt format som kjennetegnes av nær og direkte kommunikasjon med publikum.

Nettside
Salten Friteater
Salten Friteater

Salten Friteater er et scenekunstkollektiv med base i Bodø.

post@saltenfriteater.comNettside
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik

Skapende og utøvende dansekunstner I det frie feltet. Kunsterisk leder for SART kompani for samtidsdans og med-grunnlegger av Kvinnereller scenekunstkompani i samarbeid med dansekunstner Brita Grov.

sartkompani@gmail.comNettside
Sprengt Teater
Sprengt Teater

Teaterkompaniet som ønsker å sprenge grenser for å bidra til utvikling av moderne scenekunst. Kompaniet består av Kull 13 fra Teater Nord. Med sitt brede kunstneriske spekter, produserer kompaniet forestillinger med variert form og uttrykk.

kontakt@sprengtteater.comNettside
Steppoetene
Steppoetene

Steppoetene er et kompani med to steppdansere og en musiker som utforsker sammenhengen mellom tekst, musikk og steppdans. I forestillingen "Stepp meg et Dikt" leker vi med rytmikken i språket og musikken i beina.

hakon.sigernes@gmail.comNettside
Stiftelsen Teater Joker
Stiftelsen Teater Joker

Teater Joker is an award-winning, highly recognized company. The company´s signature is the physical and funny cartoon mime: a theatrical and expressive form using only the actors´ bodies and voices, mixed with a strong element of techniques similar to film.

Nettside
Studium Actoris
Studium Actoris

Studium Actoris Ensemble driver forskning i skuespillerfaget, scenekunstproduksjoner og teaterverksted. Virksomheten drives av Studium Actoris` eiere, Paolo Martini og Jannicke Stensnes. Den Kulturelle Motorveien er vårt internasjonale nettverk som skaper utvekslingsprosjekter med artister og kunstnere fra andre land og kulturer.

Nettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Teater Dukkeropp
Teater Dukkeropp

Teater DukkerOpp er et figurteaterkompani som ble startet høsten 2015. Sammen er vi fem aktører – alle med bachelor i Drama- og teaterkommunikasjon med fordypning i Figurteater.

Nettside
Teater Fusentast
Teater Fusentast

Scenekunstkompani med samfunnsmessig brodd og visuelle teaterformer for all slags publikum. A TYA performing arts company with a socially relevant sting, and visual theatrical.

fusentast@fusentast.noNettside
Teater Leikhus
Teater Leikhus

Leikhus er et kunstkompani, ledet av duoen Lise Andrea og Eva Rosemarijn. Kompaniets mål er å skape unike, performative opplevelser, med åpen dialog mot publikum. Våre forestillinger er altomsluttende, der tilstedeværelsen til både utøvere, kunstnere og publikum fremheves. Kompaniets mål er å skape unike, performative opplevelser som har en åpen dialog med publikum. En Leikhus forestilling er i symbiose med sine omgivelser, sitt publikum og sine utøvere, og vil dermed utfolde seg ulikt hver gang. Kompaniet har kompetanse innen regi, dramatikk, dramaturgi, performance, lyd-design og fysisk teater. Til hvert enkelt prosjekt tilknytter vi oss nye (scene)kunstnere, og er alltid nysgjerrige og åpne for nye samarbeidspartnere. Vi lager forestillinger både med og for ulike målgrupper, og har som intensjon å gi alle engasjerende, om enn ukjente opplevelser. Og som gjerne utfordrer tradisjonelle mønstre. Leikhus startet i 2015 og har siden produsert en rekke forestillinger.

teaterleikhus@gmail.comNettside
Teater fot/Lise Hovik
Teater fot/Lise Hovik

Teater Fot ble etablert i Trondheim i 2004 og lager først og fremst teater for de aller minste med basis i musikk, dans, fysisk teater, objekter og materialer. Forestillingene har turnert både i inn- og utland. Daglig og kunstnerisk leder er Lise Hovik.

Nettside
Tigerstadsteatret
Tigerstadsteatret

Vi ønsker å finne ut hvem barn og unge i Oslo er og lage forestillinger som engasjerer og berører dem og som ser verden fra deres perspektiv. Et teater som er tilgjengelig for dem, kommuniserer med dem og som er nysgjerrige og undrende sammen med dem.

Nettside
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)

Torgunn Produksjoner is a theatre company based in Ås (Norway) creating visual theatre, dance and clown performances.

Nettside
Trondheim Fringe
Trondheim Fringe

En bred Scenekunstfestiva for den uavhengige scenekunsten l i regi av HAVET som byr på teater, klovn, humor, drag, fest og mye mer. Åpen og for alle! Søstra til Oslo Fringe.

mari@havetarena.noNettside
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner

Utdannet skuespiller fra Arts Educational School of Acting i London (2000-2003). Hun har også utdanning fra Circus Space i London (2003-2004), Rogelio Rivel sin sirkusskole i Barcelona (2004-2005), Cirque School i LA (2011-2012) og Sky Candy i Austin (2014-2015) med fokus på statisk trapes og akrobatikk.

Nettside
Øyteateret
Øyteateret

Øyteateret drives av instruktør og scenekunstner Ellen Jerstad & dramaturg og produsent Marianne Ek Malmåsen.

Nettside

Kunstnere

Ameline Sørgen / AMÉSO
Ameline Sørgen / AMÉSO

Ameline Sørgen (hun / de) er en Oslo-basert skuespiller og regissør, med bakgrunn fra musikal, impro og psykologi-feltene. Som frilanser jobber de aktivt både som utøver, regissør, instruktør, dramatiker og produsent. De håper fremover å knytte flere internasjonale bånd iht. deres sceniske arbeid.

amel-soe@online.noNettside
Ann-Terese Aasen
Ann-Terese Aasen

Koreograf og regissør ved institusjoner og i det frie feltet. Produserer egne kunstnerisk verk som gjenspeiler historiene til de menneskene som forsvinner under radaren – historiene vi sjelden hører, fra menneskene vi sjelden ser. Gjennom dans, tekst, musikk og tverrfaglige samarbeid er målet å gi disse menneskene en stemme uten restriksjoner.

annterese@hotmail.comNettside
Anne Bjørkvik
Anne Bjørkvik

Teaterviter og pedagog.

Nettside
Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Camilla Klubnes
Camilla Klubnes

Utøvende dansekunstner og pedagog. Medlem av dansekompaniet KompaniKontra og underviser via NORA, nasjonal og regional arena for dans i Vestfold og Telemark.

Nettside
Cathrine Skjernes
Cathrine Skjernes

Cathrine er utdannet allmennlærer med fordypning i drama, kunst- og håndverk og norsk ved Universitetet i Tromsø (avdeling for lærerutdanning, nå kjent som institutt for lærerutdanning og pedagogikk – ILP). Har også utdanning som Kulturprosjektleder og har revystudiet fra HiNT.

Nettside
Christoffer Calandri
Christoffer Calandri

Jeg er en utdannet skuespiller og sanger fra Bårdar Akademiet, og jobber som utøvende kunstner og produsent. Sammen med to kolleger har jeg opprettet et teaterkompani ved navn Rosenvang Teater, og vi har produsert og spiller i et stykke ved navn Skrubbsår, som er i DKS-katalogen. Jeg har vært utøvende skuespiller og sanger i flere musikaler og spel, og jobber også med solo-prosjekter som jeg produserer på egenhånd. I tillegg har jeg jobbet som instruktør på sommerskole for musikal de siste par årene.

christoffer.calandri@gmail.comNettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Eldrid Johansen
Eldrid Johansen

Eldrid Johansen er en norsk sanger, barnebokforfatter og religionshistoriker. Hun har skuespillerutdanning fra Bårdar Akademiet, og er cand.philol. fra Universitetet i Oslo 2000.

Nettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Eventyr i parken
Eventyr i parken

Eventyr i Parken er eit vestlandsbasert teaterkompani med fem års erfaring med å utvikle utandørs vandreteater for born og unge. Kompaniet har produsert omkring 10 ulike framsyninger som dei har spelt rundt i parker, skogsområde og fjell. I 2021 vart kompaniet plukka ut blant topp fem i Bergens Tidende si kåring av “Bergens beste barneoppleving”. I 2023 vart kompaniet tildelt prisen “Rampeløkten”, av Bergen Teaterforening for “det mest nyskapande teaterprosjektet i 2022”.

stine@svellingen.comNettside
Feil Teater
Feil Teater

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi er Feil Teater.

Nettside
Frida Odden Brinkmann
Frida Odden Brinkmann

Frida Odden Brinkmann er utdannet sirkusartist med spesialisering i sjonglering og linedans ved Académie Fratellini i Paris, Cirkuspiloterna i Stockholm og ved AFUK i København. Frida har til nå laget tre forestillinger. De er blitt spilt mer enn 800 ganger!

Nettside
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comNettside
Grete Larssen
Grete Larssen

Designer og dukkemaker for figurteater. Tidligere fast ansatt ved Riksteatret og Rogaland Teater. For tiden fast ansatt som rekvisittmaker, rekvisitør og tekniker ved Nordland Teater.

grete.larssen@gmail.comNettside
Grov Productions
Grov Productions

Grov Productions vart etablert av dansekunstnaren Brita Grov i 2015 og har sin base i Bergen. Tematisk tek produksjonane i kompaniet ofte utgangspunkt i personlege erfaringar frå kronisk sjukdom. Koreografiane har eit presist, fysisk og sterkt rørslespråk. Arbeidsprosessane er prega av ei intuitiv tilnærming til det koreografiske materialet og brukar ein research basert arbeidsmetode. Grov leikar med kvalitet og tempo og interesserer seg for bruk av interactive performance, ekstremiteter og improvisasjon.

grovproductions@gmail.comNettside
Guildenstern AS
Guildenstern AS

Frode Gjerløw is a theatre director and playwright with several years experience from London, Paris, and most recently, Oslo. His biggest hits have been “The Jurassic Parks” - Superbolt Theatre’s Edinburgh 2015 Sell-out hit show and “The Dark Fortress” (2024), The Award-winning Norwegian hit family show that merges gaming and theatre.

frode.gjerlow@gmail.comNettside
Ingeborg Meyer Lysne
Ingeborg Meyer Lysne

Skuespiller utdannet ved NORD Universitet

ingeborgml.98@gmail.comNettside
Inger Cecilie Bertrán de Lis
Inger Cecilie Bertrán de Lis

Inger Cecilie Bertran de Lis er kunstnerisk leder koreograf og regissør for ICB Produksjoner. Hun er utdannet fra Operaens Ballettskole og Statens Balletthøgskole danselinjen. Videreutdanning i Paris, ved Académie d'art Choreographique , Raymond Francetti, og Studio Paris de Centre de Marais.

Nettside
Ingri Fiksdal
Ingri Fiksdal

Ingri Fiksdal jobber som koreograf med base i Oslo. Hun har en PhD fra Kunsthøgskolen i Oslo med prosjektet Affective Choreographies (2019) og er for tiden affiliert forsker på Universitetet i Oslo. Ingri har laget forestillinger siden 2006 og arbeidene har turnert utstrakt i inn- og utland. Et interesseområde er hvordan koreorgafi kan være et format for spekulativ fiksjon hvor man kan forestille seg verden på nye måter. Dette utforskes for et ungt publikum.

ingri.fiksdal@gmail.comNettside
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento

Skuespiller, regissør og koreograf: MEMENTO - a physical theater company.

Nettside
Irene Ingebretsen
Irene Ingebretsen

Nettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Katarzyna Sanak
Katarzyna Sanak

Jeg heter Katarzyna Sanak og jeg er en frilans utøver og pedagog. Hovedområdene i min kunstneriske praksis er nysirkus, fysisk teater og musikk. Som ung artist fokuserer jeg arbeidet sitt mot utforsking av samspillet mellom ulike former av bevegelser og musikk. Samtidig er jeg også veldig interesser i folklore som kommer fra forskjellige land, og prøver jeg å oppdage dens diverse sider gjennom sitt kunstnerisk arbeid.

ksanak.kontakt@gmail.comNettside
Kjetil Kro Sørborg
Kjetil Kro Sørborg

Lektor i drama og regissør.

kjetil@sorborg.noNettside
Kristina Vik Myrvold
Kristina Vik Myrvold

Studerte Master's degree in drama and theatre ved NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

kristina.myrvold@gmail.comNettside
Kristofer Grønskag
Kristofer Grønskag

Dramatiker, oversetter og dramaturg.

Nettside
Lil'Gorilla Theatre Company
Lil'Gorilla Theatre Company

Lil'Gorilla Theatre Company was founded in 2020 and is socially committed and deeply concerned with diversity and inclusion. Creating unexpected and visually striking experiences, in a physically strong expression with a personal and close relationship with the audience

post@lilgorilla.noNettside
Linn Christin Aagedal
Linn Christin Aagedal

Linn er utdannet som samtidsdanser fra Universitetet i Stavanger. Hun er nå aktiv som frilansdanser og dansepedagog.

Nettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Mari Moe Krysinska
Mari Moe Krysinska

Utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU.

Nettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
Merete Elnan
Merete Elnan

Instituttleder for Institutt ved visuelle og sceniske fag ved UiA. Som instruktør, som lærer og som forsker har jeg vært opptatt av hvordan barn, tenåringer og barndom fremstilles på scenen, og videre hva salgs tematikk og teateruttrykk som blir og kan bli vist for unge tilskuere.

Nettside
Mine Nilay Yalcin
Mine Nilay Yalcin

Utdannet skuespiller fra Nordic Black Express i Oslo, gikk ut i 2007. De siste ti årene har hun arbeidet som skuespiller, teaterinstruktør/regissør, produsent og inspisient.

Nettside
Mirte Bogaert
Mirte Bogaert

Mirte Bogaert is a Belgian choreographer and dancer, based in Bergen (NO) and Brussels (BE). Bogaert develops performing arts projects where she employs different strategies to integrate body, movement, sound, light and text with each other. Bogaert's work exists of both performances for young audiences as well as for adults and general audiences, and believes that the strength of creation for different target groups inspires and informs each other.

mirte.bogaert@gmail.comNettside
Moonmade Produksjoner
Moonmade Produksjoner

Moonmade Produksjoner ved arist/komponist Hanne Vatnøy og dansekunstner Ine Terese Hogstad jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. Moonmade har som mål å lage forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket er å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde.

moonmadeproduksjoner@gmail.comNettside
Nelly Winterhalder
Nelly Winterhalder

Nelly Winterhalder, født i Tyskland i 1979, er dramatiker, regissør og oversetter. I tillegg til master i scenetekst fra Teaterhøgskolen i Oslo har hun mastergrad i litteraturvitenskap og skuespillerutdanning fra Munchen.

Nettside
Nina Ossavy
Nina Ossavy

Nina Ossavy scenekunster og dramatiker. Hun er utdannet ved Rose Bruford College har en MA i Theatre Practices fra 2001. Hun har lang erfaring med å lage scenekunst for et ungt publikum og har laget flere barneforestillinger og samarbeidet blant annet med Nationaltheatret med Istialia, Teater Ibsen med En hemmelig hage og Grenland Friteater med Veras Vinduer og URD. De siste årene har hun skapt flere forestillinger med utgangspunkt i natur og økologi-krise, blant annet Døden kommer ikke med ljå, Bios, Still in Silence og Dark Mountain. For et ungt publikum har Ossavy laget scenekunst med et økologisk perspektiv med forestillingene Yggdrasil, Jorda er klodens hud og Havengler. Ossavy har fått flere priser for sitt arbeid blant annet Exceptional awarded artist of the SEA(S)ARTS 2017 i Hellas, Skien kommunes arbeidsstipend for kunstnere 2020 og Vestfold og Telemarks kunstnerstipend 2022. Hun har Statens 10 års arbeidsstipend for kunstnere fra 2016.

ninaossavy@yahoo.noNettside
Papirvinger
Papirvinger

Ine Terese Hogstad/Papirvinger, er frilanser dansekunstner bosatt i Bergen. Hun jobber i hovedsak som koreograf, danser og pedagog (noen ganger inntar hun også rollen som en allsidig scenekunst-potet som kan brukes til produsentarbeid, inspisientjobber og kostyme/scenografi-ansvarlig). Ine er utdannet i dans fra Universitetet i Stavanger og har Nordic Master of Arts in Dance studies fra NTNU. Hun har laget en rekke danseforestillinger og prosjekter både for barn og voksne. I utforskingen hennes står forholdet mellom bevegelse, rom, objekter, sted (det stedsspesifikke), natur og mennesker sentralt. Ine brenner for økosofi og bærekraft. Hun trives godt i kunstneriske samarbeid med andre, gjerne på tvers av sjangre. Hun er leder dansekollektive ImproLaBergen og driver Moonmade Produksjoner sammen med musiker/artist Hanne Vatnøy. Ine har mottatt flere kunststipend blant annet profesjonsstipend i koreografi fra Norske Dansekunstnere (2020), kulturstipend fra Bergen kommune (2022)

ineterhog@gmail.comNettside
Ragnhild Tronstad
Ragnhild Tronstad

Fagansvarlig for scenekunst ved Kulturtanken. Kulturtanken is the Ministry of Culture agency responsible for art and culture for school pupils. This includes nationwide responsibility for The Cultural Schoolbag (TCS), the centrepiece of the government’s policy for bringing culture to children and young people.

rtr@kulturtanken.noNettside
Randi Mossing
Randi Mossing

Skuespiller, musiker og forfatter.

randi@randimossing.noNettside
Rikke Lina Sorell Matthiesen
Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen (f. 1984) er sopran, sangpedagog og kordirigent fra Skien i Norge. Hun har en master i klassisk sang fra Universitetet i Stavanger og en bachelor i sang og musikkpedagogikk fra Griegakademiet i Bergen og Drury University i USA. Rikke Lina er en allsidig sopran. Hun opptrer som solist med kor, orkestre og band, og spiller roller i musikal- og operaproduksjoner. Til daglig er hun medlem av Vokalensemblet Tabula Rasa. Ensemblet har som mål å fremme tidlig musikk og ny klassisk vokalmusikk, med fokus på norske komponister. Ensemblet skiller seg ut ved å jobbe med improvisasjon og teatralske elementer for å skape konseptuelle konserter og forestillinger. Rikke Lina har de siste årene utviklet og vært produsent for flere konsertkonsepter for barn og unge. Hun trives også som instruktør, pedagog og dirigent og er mye brukt som sangpedagog for ulike ensembler.

rikke.lina.sorell@gmail.comNettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Salten Friteater
Salten Friteater

Salten Friteater er et scenekunstkollektiv med base i Bodø.

post@saltenfriteater.comNettside
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik

Skapende og utøvende dansekunstner I det frie feltet. Kunsterisk leder for SART kompani for samtidsdans og med-grunnlegger av Kvinnereller scenekunstkompani i samarbeid med dansekunstner Brita Grov.

sartkompani@gmail.comNettside
Silje Onstad Hålien
Silje Onstad Hålien

Danser og koreograf

Nettside
Siri Løkholm Ramberg
Siri Løkholm Ramberg

Dramaturg utdannet innenfor teatervitenskap, litteratur og dramaturgi i Bergen, Buenos Aires og Århus. Har tidligere arbeidet ved Den Nationale Scene og Oslo Nye Teater.

Nettside
Spyridoula Lymniati
Spyridoula Lymniati

Roula Lymniati is a Greek musician, actress and dance researcher. Her dissertation focused on the Norwegian dance Halling, as a medium for construction and reaffirmation of Norwegian identity. From 2010 until today, she has been working as a performer, and music/creative drama instructor, specialized in projects for children and teenagers.

Nettside
Steppoetene
Steppoetene

Steppoetene er et kompani med to steppdansere og en musiker som utforsker sammenhengen mellom tekst, musikk og steppdans. I forestillingen "Stepp meg et Dikt" leker vi med rytmikken i språket og musikken i beina.

hakon.sigernes@gmail.comNettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Tentakel Produksjoner
Tentakel Produksjoner

Utøvende scenekunstner og musiker

nicolajwamberg@gmail.comNettside
Thali Liberman
Thali Liberman

Nettside
Theis Irgens
Theis Irgens

Figurteatermaker / Prosjektleder i Assitej Norge.

Nettside
Tiny dancer
Tiny dancer

Tiny dancer producerer og præsenterer værker der ofte bliver til i tværkunstneriske samarbejder. Vi skaber aktiviteter der udvikler og udfordrer koreografien som praksis. Vi arbejder med afsæt i en kunstnerisk- og uddannelsesfokuseret praksis, hvor deltagernes fysiske, sociale og kreative oplevelser er i centrum. Tiny Dancer er en teaterforening hvor den kunstneriske linje tegnes af Mette Møller Overgaard.

info@tinydancer.dkNettside
Tiril Pharo
Tiril Pharo

sauebonde, skuespiller, regissør, teaterlærer scenetekstforfatter.

Nettside
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)

Torgunn Produksjoner is a theatre company based in Ås (Norway) creating visual theatre, dance and clown performances.

Nettside
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner

Utdannet skuespiller fra Arts Educational School of Acting i London (2000-2003). Hun har også utdanning fra Circus Space i London (2003-2004), Rogelio Rivel sin sirkusskole i Barcelona (2004-2005), Cirque School i LA (2011-2012) og Sky Candy i Austin (2014-2015) med fokus på statisk trapes og akrobatikk.

Nettside
Zeze Kolstad
Zeze Kolstad

Nettside

Produsenter

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Christoffer Calandri
Christoffer Calandri

Jeg er en utdannet skuespiller og sanger fra Bårdar Akademiet, og jobber som utøvende kunstner og produsent. Sammen med to kolleger har jeg opprettet et teaterkompani ved navn Rosenvang Teater, og vi har produsert og spiller i et stykke ved navn Skrubbsår, som er i DKS-katalogen. Jeg har vært utøvende skuespiller og sanger i flere musikaler og spel, og jobber også med solo-prosjekter som jeg produserer på egenhånd. I tillegg har jeg jobbet som instruktør på sommerskole for musikal de siste par årene.

christoffer.calandri@gmail.comNettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comNettside
Guildenstern AS
Guildenstern AS

Frode Gjerløw is a theatre director and playwright with several years experience from London, Paris, and most recently, Oslo. His biggest hits have been “The Jurassic Parks” - Superbolt Theatre’s Edinburgh 2015 Sell-out hit show and “The Dark Fortress” (2024), The Award-winning Norwegian hit family show that merges gaming and theatre.

frode.gjerlow@gmail.comNettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Lil'Gorilla Theatre Company
Lil'Gorilla Theatre Company

Lil'Gorilla Theatre Company was founded in 2020 and is socially committed and deeply concerned with diversity and inclusion. Creating unexpected and visually striking experiences, in a physically strong expression with a personal and close relationship with the audience

post@lilgorilla.noNettside
Moonmade Produksjoner
Moonmade Produksjoner

Moonmade Produksjoner ved arist/komponist Hanne Vatnøy og dansekunstner Ine Terese Hogstad jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. Moonmade har som mål å lage forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket er å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde.

moonmadeproduksjoner@gmail.comNettside
Ragnhild Tronstad
Ragnhild Tronstad

Fagansvarlig for scenekunst ved Kulturtanken. Kulturtanken is the Ministry of Culture agency responsible for art and culture for school pupils. This includes nationwide responsibility for The Cultural Schoolbag (TCS), the centrepiece of the government’s policy for bringing culture to children and young people.

rtr@kulturtanken.noNettside
Rikke Lina Sorell Matthiesen
Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen (f. 1984) er sopran, sangpedagog og kordirigent fra Skien i Norge. Hun har en master i klassisk sang fra Universitetet i Stavanger og en bachelor i sang og musikkpedagogikk fra Griegakademiet i Bergen og Drury University i USA. Rikke Lina er en allsidig sopran. Hun opptrer som solist med kor, orkestre og band, og spiller roller i musikal- og operaproduksjoner. Til daglig er hun medlem av Vokalensemblet Tabula Rasa. Ensemblet har som mål å fremme tidlig musikk og ny klassisk vokalmusikk, med fokus på norske komponister. Ensemblet skiller seg ut ved å jobbe med improvisasjon og teatralske elementer for å skape konseptuelle konserter og forestillinger. Rikke Lina har de siste årene utviklet og vært produsent for flere konsertkonsepter for barn og unge. Hun trives også som instruktør, pedagog og dirigent og er mye brukt som sangpedagog for ulike ensembler.

rikke.lina.sorell@gmail.comNettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Syv mil
Syv mil

Syv mil er et produsentselskap som samarbeider med en rekke kunstnere i det frie scenekunstfeltet. Vi er kreative produsenter som jobber i alle deler av produksjonsprosessen og med produksjoner både for barn og voksne. Vi har bred erfaring også med internasjonale prosjekter og turnéer. @syvmil på instagram og facebook

produsent@syvmil.noNettside
Torstein Seim
Torstein Seim

Frittstående teaterprodusent. Administrativt og kunstnerisk arbeid: Hjelper til med nye produksjoner, søknader. Har stor kompetanse innenfor DKS. ENG: New Productions. Applications in Norway. Has extensive experience in the Norwegian DKS system.

Nettside
Trondheim Fringe
Trondheim Fringe

En bred Scenekunstfestiva for den uavhengige scenekunsten l i regi av HAVET som byr på teater, klovn, humor, drag, fest og mye mer. Åpen og for alle! Søstra til Oslo Fringe.

mari@havetarena.noNettside

Dramatikere

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Eldrid Johansen
Eldrid Johansen

Eldrid Johansen er en norsk sanger, barnebokforfatter og religionshistoriker. Hun har skuespillerutdanning fra Bårdar Akademiet, og er cand.philol. fra Universitetet i Oslo 2000.

Nettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Guildenstern AS
Guildenstern AS

Frode Gjerløw is a theatre director and playwright with several years experience from London, Paris, and most recently, Oslo. His biggest hits have been “The Jurassic Parks” - Superbolt Theatre’s Edinburgh 2015 Sell-out hit show and “The Dark Fortress” (2024), The Award-winning Norwegian hit family show that merges gaming and theatre.

frode.gjerlow@gmail.comNettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Nelly Winterhalder
Nelly Winterhalder

Nelly Winterhalder, født i Tyskland i 1979, er dramatiker, regissør og oversetter. I tillegg til master i scenetekst fra Teaterhøgskolen i Oslo har hun mastergrad i litteraturvitenskap og skuespillerutdanning fra Munchen.

Nettside
Nina Ossavy
Nina Ossavy

Nina Ossavy scenekunster og dramatiker. Hun er utdannet ved Rose Bruford College har en MA i Theatre Practices fra 2001. Hun har lang erfaring med å lage scenekunst for et ungt publikum og har laget flere barneforestillinger og samarbeidet blant annet med Nationaltheatret med Istialia, Teater Ibsen med En hemmelig hage og Grenland Friteater med Veras Vinduer og URD. De siste årene har hun skapt flere forestillinger med utgangspunkt i natur og økologi-krise, blant annet Døden kommer ikke med ljå, Bios, Still in Silence og Dark Mountain. For et ungt publikum har Ossavy laget scenekunst med et økologisk perspektiv med forestillingene Yggdrasil, Jorda er klodens hud og Havengler. Ossavy har fått flere priser for sitt arbeid blant annet Exceptional awarded artist of the SEA(S)ARTS 2017 i Hellas, Skien kommunes arbeidsstipend for kunstnere 2020 og Vestfold og Telemarks kunstnerstipend 2022. Hun har Statens 10 års arbeidsstipend for kunstnere fra 2016.

ninaossavy@yahoo.noNettside

Scenografer

Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comwww.babyopera.no
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comhttps://www.bbraza.com/
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comhttps://www.facebook.com/dognfluer
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comhttps://www.instagram.com/sceno_gabrielaml/
Grete Larssen
Grete Larssen

Designer og dukkemaker for figurteater. Tidligere fast ansatt ved Riksteatret og Rogaland Teater. For tiden fast ansatt som rekvisittmaker, rekvisitør og tekniker ved Nordland Teater.

grete.larssen@gmail.com

Institusjoner

Beaivvas Sami Teahter
Beaivvas Sami Teahter

Vi er den eneste profesjonelle teaterinstitusjonen i Norge med samisk som scenespråk.

Nettside
Brageteatret
Brageteatret

Brageteatret skal være et profesjonelt teater for produksjon og formidling av nyskapende og utfordrende scenekunst av høy kvalitet som bidrar scenekunst til hele befolkningen i Buskerud med særlig vekt på teater med barne- og ungdomsperspektiv og flerkulturelt perspektiv.

Nettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Dansens hus
Dansens hus

Dansens Hus ble stiftet i 2004, og er Norges nasjonale scene for dans. Siden 2018 har Dansens Hus vist et bredt spekter av norske og internasjonale forestillinger i eget hus på Vulkan. National Centre for Dance in Norway.

Nettside
Den Nationale Scene
Den Nationale Scene

Vi er en av landets fire nasjonale scenekunstinstitusjoner. Vi skal skape engasjerende, underholdende og samfunnsrelevant teater, og tilby et bredt repertoar av høy kunstnerisk kvalitet.

Nettside
Den norske opera og ballett
Den norske opera og ballett

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet.

Nettside
Det Vestnorske Teateret
Det Vestnorske Teateret

Det Vestnorske Teateret er eit teater for alle som bur i Vestlandsregionen. Teateret har fast scene i Bergen sentrum, men er også eit turnérande teater.

Nettside
Dramatikkens hus
Dramatikkens hus

Dramatikkens hus har det nasjonale ansvaret for utvikling av ny norsk dramatikk og er fagfeltets utviklingsarena og prøverom.

Nettside
Kilden Teater og Konserthus
Kilden Teater og Konserthus

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog.

Nettside
Kloden Teater
Kloden Teater

På Kloden Pilot skal vi programmere visninger av norske og internasjonale forestillinger for barn og unge, og vi vil også leie ut slik at andre aktører kan vise sine forestillinger her.

Nettside
Papirhuset Teater
Papirhuset Teater

Teaterhus i Tønsberg.

Nettside
Rogaland teater
Rogaland teater

Rogaland Teaters repertoar har siden starten bestått av en blanding av moderne og klassisk dramatikk fra inn- og utland, så vel som komedier, musikaler og barne- og familieforestillinger.

Nettside
Scenekunstbruket
Scenekunstbruket

Et nasjonalt kompetansenettverk og landsdekkende formidler av scenekunst i Norge, med hovedvekt på aldersgruppen 0-20 år. Arrangør av festivalen Showbox, og utfører både nasjonale og internasjonale prosjekt for kunstner- og publikumsutvikling. National center for performing arts school-touring in Norway.

Nettside
Seanse – senter for kunstproduksjon
Seanse – senter for kunstproduksjon

Seanse arbeider for at alle barn og unge skal kunne oppleve og uttrykke seg gjennom kunst. Vi arrangerer kunstneropphold, seminar, kunstverksteder og konferanser.

Nettside
Teater Vestland
Teater Vestland

Teater Vestland, tidlegare Sogn og Fjordane Teater, er eit nynorsk institusjonsteater lokalisert i Førde i Sunnfjord, og er eit regionteater med turnéverksemd i Vestland fylke.

post@teatervestland.noNettside
Teatret vårt/scenekunst for barn og unge
Teatret vårt/scenekunst for barn og unge

Teatret Vårt har en unik satsing på teater for barn og unge – vi er det eneste regionteatret i Norge som har en bred satsing på et kontinuerlig teatertilbud til barn og unge gjennom hele året. Vi gjør det for deg!

Nettside
Unge Viken Teater
Unge Viken Teater

Et teater for barn og unge og de voksne i deres liv.

Nettside
Universitetet i Agder
Universitetet i Agder

Enten du er nyutdannet eller har lang fartstid vil det å bygge nettverk og utvikle din kompetanse være viktig i din videre karriere.

Nettside

Organisasjoner

Bergen Dansesenter
Bergen Dansesenter

Bergen Dansesenter er regionalt kompetansesenter for dans i Vestland. Vi arbeider blant annet for å styrke den profesjonelle dansekunsten i regionen gjennom råd, veiledning, produsenttjenester og utlån av lokaler.

lisa@bergen-dansesenter.noNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Dans i Trøndelag
Dans i Trøndelag

Dans i Trøndelag er et Regionalt kompetansesenter for dans med base i Inderøy og på Verdal. Vår visjon er: «Utvide grensene for dansekunst i distriktet gjennom kvalitetsopplevelse og skapende aktivitet.» Våre to største prosjekt og fokusområder er IN-AIR Innherred Artist in Residence og KOREDA (Kortreist Dansefestival)

Nettside
Drama- og teaterpedagogene
Drama- og teaterpedagogene

Vi arbeider for å fremme drama/teater som kunstfag og læringsform i utdanningsløpet. Promoting drama/theater as art subject and form of learning.

Nettside
Hålogaland amatørteaterselskap
Hålogaland amatørteaterselskap

Organisasjonen eies av grupper og enkeltpersoner som driver med revy, teater og scenisk dans i Nord-Norge.

Nettside
Lil'Gorilla Theatre Company
Lil'Gorilla Theatre Company

Lil'Gorilla Theatre Company was founded in 2020 and is socially committed and deeply concerned with diversity and inclusion. Creating unexpected and visually striking experiences, in a physically strong expression with a personal and close relationship with the audience

post@lilgorilla.noNettside
Markedet for Scenekunst
Markedet for Scenekunst

Market for Performing Arts.

Nettside
Norsk Skuespillerforbund
Norsk Skuespillerforbund

Norwegian Actors Association.

Nettside
Norske Dramatikeres Forbund
Norske Dramatikeres Forbund

Writers’ Guild of Norway.

Nettside
Salten Friteater
Salten Friteater

Salten Friteater er et scenekunstkollektiv med base i Bodø.

post@saltenfriteater.comNettside
Vestlandske teatersenter
Vestlandske teatersenter

Regionalt kompetansesenter for teater og drama.

Nettside

Akademikere

Ameline Sørgen / AMÉSO
Ameline Sørgen / AMÉSO

Ameline Sørgen (hun / de) er en Oslo-basert skuespiller og regissør, med bakgrunn fra musikal, impro og psykologi-feltene. Som frilanser jobber de aktivt både som utøver, regissør, instruktør, dramatiker og produsent. De håper fremover å knytte flere internasjonale bånd iht. deres sceniske arbeid.

amel-soe@online.noNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
Merete Elnan
Merete Elnan

Instituttleder for Institutt ved visuelle og sceniske fag ved UiA. Som instruktør, som lærer og som forsker har jeg vært opptatt av hvordan barn, tenåringer og barndom fremstilles på scenen, og videre hva salgs tematikk og teateruttrykk som blir og kan bli vist for unge tilskuere.

Nettside

Pedagoger

Ameline Sørgen / AMÉSO
Ameline Sørgen / AMÉSO

Ameline Sørgen (hun / de) er en Oslo-basert skuespiller og regissør, med bakgrunn fra musikal, impro og psykologi-feltene. Som frilanser jobber de aktivt både som utøver, regissør, instruktør, dramatiker og produsent. De håper fremover å knytte flere internasjonale bånd iht. deres sceniske arbeid.

amel-soe@online.noNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Camilla Klubnes
Camilla Klubnes

Utøvende dansekunstner og pedagog. Medlem av dansekompaniet KompaniKontra og underviser via NORA, nasjonal og regional arena for dans i Vestfold og Telemark.

Nettside
Christoffer Calandri
Christoffer Calandri

Jeg er en utdannet skuespiller og sanger fra Bårdar Akademiet, og jobber som utøvende kunstner og produsent. Sammen med to kolleger har jeg opprettet et teaterkompani ved navn Rosenvang Teater, og vi har produsert og spiller i et stykke ved navn Skrubbsår, som er i DKS-katalogen. Jeg har vært utøvende skuespiller og sanger i flere musikaler og spel, og jobber også med solo-prosjekter som jeg produserer på egenhånd. I tillegg har jeg jobbet som instruktør på sommerskole for musikal de siste par årene.

christoffer.calandri@gmail.comNettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Irene Ingebretsen
Irene Ingebretsen

Nettside
Katarzyna Sanak
Katarzyna Sanak

Jeg heter Katarzyna Sanak og jeg er en frilans utøver og pedagog. Hovedområdene i min kunstneriske praksis er nysirkus, fysisk teater og musikk. Som ung artist fokuserer jeg arbeidet sitt mot utforsking av samspillet mellom ulike former av bevegelser og musikk. Samtidig er jeg også veldig interesser i folklore som kommer fra forskjellige land, og prøver jeg å oppdage dens diverse sider gjennom sitt kunstnerisk arbeid.

ksanak.kontakt@gmail.comNettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
Moonmade Produksjoner
Moonmade Produksjoner

Moonmade Produksjoner ved arist/komponist Hanne Vatnøy og dansekunstner Ine Terese Hogstad jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. Moonmade har som mål å lage forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket er å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde.

moonmadeproduksjoner@gmail.comNettside
Rikke Lina Sorell Matthiesen
Rikke Lina Sorell Matthiesen

Rikke Lina Sorell Matthiesen (f. 1984) er sopran, sangpedagog og kordirigent fra Skien i Norge. Hun har en master i klassisk sang fra Universitetet i Stavanger og en bachelor i sang og musikkpedagogikk fra Griegakademiet i Bergen og Drury University i USA. Rikke Lina er en allsidig sopran. Hun opptrer som solist med kor, orkestre og band, og spiller roller i musikal- og operaproduksjoner. Til daglig er hun medlem av Vokalensemblet Tabula Rasa. Ensemblet har som mål å fremme tidlig musikk og ny klassisk vokalmusikk, med fokus på norske komponister. Ensemblet skiller seg ut ved å jobbe med improvisasjon og teatralske elementer for å skape konseptuelle konserter og forestillinger. Rikke Lina har de siste årene utviklet og vært produsent for flere konsertkonsepter for barn og unge. Hun trives også som instruktør, pedagog og dirigent og er mye brukt som sangpedagog for ulike ensembler.

rikke.lina.sorell@gmail.comNettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside

Kritikere

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Opp-knapp