Foto: Feil Teater

Bli medlem

Innmeldingsskjema

Medlemmer i Assitej Norge

Her finner du en oversikt over våre fantastiske medlemmer. På utkikk etter forestillinger, samarbeidspartnere eller en spesifikk kompetanse? Bruk filteret under for å vise ulike kategorier.

Kompanier

Abrakadabra-teatret (Annemor, T. Magnum)
Abrakadabra-teatret (Annemor, T. Magnum)

Nettside
Animalske Produksjoner v/Anne Mali Sæther
Animalske Produksjoner v/Anne Mali Sæther

Animalske produksjoner ønsker å stimulere til engasjement om det som brenner i vår samtid og søker barns deltakelse i kunsten. Kunstnerisk leder: regissør Anne Mali Sæther. Stimulate engagement about what is burning in our time and create interest and empathy for the wild nature that surrounds us, through captivating artistic experiences.

Nettside
Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comNettside
Biong/Schia
Biong/Schia

Nettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Cirka teater
Cirka teater

Et av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. / One of the most experienced theatre companies on the Norwegian performing art scene.

Nettside
Dansearena nord
Dansearena nord

kompetansesenter for profesjonell dans i Nord-Norge.

Nettside
Darina Cizkova/Teater Okkolo
Darina Cizkova/Teater Okkolo

Teater Okolo er en teaterenhet som arbeider på tverts av ulike kunstsjangere,bl.a sirkus, pantomime, dans og den fysiske komedien.

Nettside
Dída Produksjoner
Dída Produksjoner

Didá Produksjoner er et Oslo basert produksjonsselskap som produserer scenekunst for barn og voksne. Selskapet startet som en forening i 2006 og ble gjort om til aksjeselskap i 2012.Zezé Kolstad er daglig- og kunstnerisk leder for selskapet. Hun har internasjonal jobberfaring som danser og koreograf fra lengre opphold i England og Mosambik.

Nettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Erler teaterkompani
Erler teaterkompani

ERLER er Cecilie Lundsholt og Elisabet Topp. Kompaniet jobber devised - regissør, ensemble, teknikk, musikk og scenograf er medskapende og utvikler et felles prosjekt, en komposisjon med sterk forankring i fysisk og visuelt materiale. Vi vil skape et teatralt uttrykk som engasjerer fantasien, berører og snakker direkte til sitt publikum, en delt opplevelse - her og nå - for alle involverte.

Nettside
Eventyr i parken
Eventyr i parken

Eventyr i Parken er eit vestlandsbasert teaterkompani med fem års erfaring med å utvikle utandørs vandreteater for born og unge. Kompaniet har produsert omkring 10 ulike framsyninger som dei har spelt rundt i parker, skogsområde og fjell. I 2021 vart kompaniet plukka ut blant topp fem i Bergens Tidende si kåring av “Bergens beste barneoppleving”. I 2023 vart kompaniet tildelt prisen “Rampeløkten”, av Bergen Teaterforening for “det mest nyskapande teaterprosjektet i 2022”.

stine@svellingen.comNettside
Fabularium produksjoner
Fabularium produksjoner

abularium er et sted for fortellinger, et sted der historier skapes, fortelles og vises, et sted der vi kan fabulere sammen. Fabularium er et sted for teater. Fabularium Produksjoner ble startet i 2014 av Lene Helland Rønningen, Emma Sigridsdatter Jones og Nina Bjørklund, og produserer scenekunst.

Nettside
Feil Teater
Feil Teater

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi er Feil Teater.

Nettside
Flaatenbjørk kompani
Flaatenbjørk kompani

Flaatenbjørk kompani er et av landets ledende teaterkompaniet for barn og unge, primært rettet mot Den kulturelle skolesekken.

Nettside
Frida Odden Brinkmann
Frida Odden Brinkmann

Frida Odden Brinkmann er utdannet sirkusartist med spesialisering i sjonglering og linedans ved Académie Fratellini i Paris, Cirkuspiloterna i Stockholm og ved AFUK i København. Frida har til nå laget tre forestillinger. De er blitt spilt mer enn 800 ganger!

Nettside
Gabrielle Barth
Gabrielle Barth

Jeg er skuespiller, dukkespiller, manusforfatter, regissør og produsent. Jeg har forestillinger både for barn og voksne, og de aller fleste er laget for turne.

Nettside
Grenland friteater
Grenland friteater

Vårt mål er et teater som er levende og som kommuniserer på tvers av språklige og kulturelle skiller, og sterkt nok til ikke å la seg knekke av tilfeldige motesvingninger.

Nettside
Grov Productions
Grov Productions

Grov Productions vart etablert av dansekunstnaren Brita Grov i 2015 og har sin base i Bergen. Tematisk tek produksjonane i kompaniet ofte utgangspunkt i personlege erfaringar frå kronisk sjukdom. Koreografiane har eit presist, fysisk og sterkt rørslespråk. Arbeidsprosessane er prega av ei intuitiv tilnærming til det koreografiske materialet og brukar ein research basert arbeidsmetode. Grov leikar med kvalitet og tempo og interesserer seg for bruk av interactive performance, ekstremiteter og improvisasjon.

grovproductions@gmail.comNettside
Holmen/Hjertaas
Holmen/Hjertaas

Holmen/Hjertaas AS kan tilby totalproduksjon av sceneforestillinger i tillegg til regi, koreografi, komponering og musikalsk ledelse. Vi tilbyr også teaterundervisning. Holmen og Hjertaas skriver også ny dramatikk, særlig rettet mot barn og ungdom.

Nettside
Inclusive Dance Company
Inclusive Dance Company

Inclusive Dance Company was established in Trondheim, Norway in 2000.The company is run by Tone Pernille Østern, Arnhild Staal Pettersen and Luis Della Mea.

Nettside
Ingri Fiksdal
Ingri Fiksdal

Ingri Fiksdal jobber som koreograf med base i Oslo. Hun har en PhD fra Kunsthøgskolen i Oslo med prosjektet Affective Choreographies (2019) og er for tiden affiliert forsker på Universitetet i Oslo. Ingri har laget forestillinger siden 2006 og arbeidene har turnert utstrakt i inn- og utland. Et interesseområde er hvordan koreorgafi kan være et format for spekulativ fiksjon hvor man kan forestille seg verden på nye måter. Dette utforskes for et ungt publikum.

ingri.fiksdal@gmail.comNettside
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento

Skuespiller, regissør og koreograf: MEMENTO - a physical theater company.

Nettside
Jo Strømgren Kompani
Jo Strømgren Kompani

JO STRØMGREN KOMPANI (JSK) was founded in 1998 and from its base in Norway it has grown to become one of the most successful independent groups in Scandinavia.

Nettside
K:13
K:13

K:13 er et teaterensemble som fokuserer på å bruke teater og kunst til å fremme sosiale og politiske spørsmål og skape dialog med publikum. K:13 består av de erfarne kunstnerne Steinar Thorsen og Jorunn Lullau, begge med over 25 års erfaring innen kunst og teater. Vi utforsker både figurteater og visuelt teater kombinert med filosofiske og politiske forhold. Teater skal være en refleksjon av samfunnet, og kunstnere har et ansvar for å bruke teater for å speile livet.

teater@kompani13.noNettside
Kattas figurteaterensemble
Kattas figurteaterensemble

Kattas Figurteater Ensemble er Norges største selvstendige figurteater. Ensemblet engasjerer mange av de fremste figurteaterkunstnerne i det frie feltet og driver dessuten aktiv rekruttering til denne scenekunstformen. Teatrets leder, Anne Helgesen har arbeidet med figurteater som figurspiller, dramatiker og instruktør siden 1985.

Nettside
KompaniTO
KompaniTO

KompaniTO er et norsk sirkus- og dansekompani, som ble grunnlagt i 2014 av Tamar Ohana Goksøyr og Mari Dahl Stoknes. Kompaniet jobber i møtepunktet mellom sirkus, dans, fysisk teater, musikk og tekst, for å skape scenekunst som er åpen, utfordrende og imøtekommende. I tillegg til å skape og fremføre egne forestillinger, samarbeider KompaniTO også med andre artister og kompanier i ulike prosjekter og konstellasjoner. Utover arbeidet med utøvende scenekunst arrangerer KompaniTO sirkus- og scenekunstfestivalen "MERGE NORGE - Scenekunstfestival for nysirkus".

kontakt@kompanito.comNettside
Kompaniet Frontfigur
Kompaniet Frontfigur

Frontfigur er et teaterkompani med hensikt å produsere figurteater.

Nettside
Konstellasjonen
Konstellasjonen

Profesjonelt teaterkompani med base i Trondheim.

Nettside
Krøbel SA
Krøbel SA

Krøbel lager innhold for scene og film, for unge og for voksne. Base i Oslo.

Nettside
Kvinnereller scenekunstkompani
Kvinnereller scenekunstkompani

Kvinnereller scenekunstkompani består av dei Bergenske dansekunstnarane Brita Grov og Sara Røisland Torsvik, begge utdanna ved Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London. Kompaniet er for tida aktuell med den spesial laga danseforestillinga for ungdommar i stykket “Se//Sett#Se” der kompaniet stiller spørsmål ved korleis ungdommer ser på seg sjølv og korleis samfunnet rundt farger eins sjølvbilete.

kvinnereller@gmail.comNettside
Levende dukker/Knut Alfsen
Levende dukker/Knut Alfsen

Levende Dukker er et av Norges ledende figurteatre. Frigruppen ble stiftet av Agnes Schou og Knut Alfsen i 1987. Vi arbeider med å utforske den magien som oppstår når kunstnere ”blåser liv” i døde gjenstander gjennom animasjon. Spesielt har Levende Dukker lagt vekt på å skape godt teater for de aller minste barna, og på å kombinere figurteater med levende musikk.

Nettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Martijn Joling
Martijn Joling

Martijn Joling, basert i Drøbak, (f.1991, Nederland) startet sin karriere som nederlandsk rapper, og oppdaget sin kjærlighet til dans gjennom hiphop. Etter å ha blitt kjent med hiphop som rap og dansestil, byttet han fokus til samtidsdans/performancekunst, studerte kreativ og kulturell performance ved ROC Amsterdam Academy, og så samtidsdans ved Kunsthøyskolen i Amsterdam. Ulike bakgrunner inspirerer ham til å samhandle med en rekke forskjellige medier, inkludert scenografi, installasjoner, film, live-musikk og poesi. Hans koreografiske verk har hovedsakelig blitt presentert i Norge og i sentral-Europa.

contact@martijnjoling.comNettside
NIE
NIE

Playful stories that connect us all. New International Encounter (NIE) is an international company that makes award-winning theatre performances and projects through a mix of physical theatre, multiple languages, live music, storytelling and a European ensemble. We have offices in Asker, Norway and at Cambridge Junction in the UK.

Nettside
ODE Ung
ODE Ung

Stiftelsen ODE Ung ble etablert i 2012 og har som formål å lage danseteaterforestillinger for, av og med ungdom. Prosjekt- og kunstneriske ledere er Nina Lill Svendsen og Christer Tornell. Deres første forestilling «Rommet i Klassen» har turnert gjennom 5 år i 8 fylkeskommuner i Norge i regi av DKS. Deres siste forestilling FESTEN hadde premiere på Nynorskens Hus under CODA-festivalen i oktober 2021, og ble også presentert under Showbox. Denne forestillingen spilles for tiden for 10.trinn og videregående skoler i Norge, og er klar for et internasjonalt marked.

post@odeung.noNettside
Ompaniet
Ompaniet

Ompaniet består av dansekunstnerne Maaike Croles Fitjar, Hanne Frostad Håkonsen og Ida Frømyr Borgen. Dansekollektivet ble etablert etter endt studie ved Skolen for Samtidsdans i 2014. De tre utøverne har erfaring med dansekunst for barn og unge bl.a. gjennom danseverkstedet KROM-kropp i rom.

Nettside
Open Window Theatre
Open Window Theatre

Open Window Theatre produces family performances filled with humor and warmth. We believe everybody deserves to experience art, no matter the age. Therefore our perfomances communicate in a language children comprehend.

Nettside
Ostwald/Uvaas
Ostwald/Uvaas

Ostwald/Uvaas are two freelance dance artists based in Oslo, Norway. They have an ongoing collaboration creating interactive performances, which communicate with their audiences through the use of all senses.

Nettside
POFF Produksjoner
POFF Produksjoner

POFF Produksjoner ble etablert i 2010 og er en teatergruppe ledet av Åsa Hillingseter Løyning og Kaja Agnell Engebretsen. Vi digger en fysisk og teatralsk spillestil som fremmer det visuelle fremfor det talte ord. POFF! La teatermagien begynne!

Nettside
Panta Rei Danseteater
Panta Rei Danseteater

PRD ble etablert i 2000 og har siden laget 16 produksjoner og ledet en rekke danseprosjekter. I 2019 presenterte PRD 109 forestillinger for over 7500 publikummere. Samme år holdt kompaniet 90 workshops for over 2054 barn og unge voksne, i tillegg til å lede prosjektet TILT.

Nettside
RAA Produksjoner
RAA Produksjoner

RAA produksjoner drives av Ane Aass og Rasmus Rohde. Siden oppstarten i 2005 har vi laget scenekunst og musikk, skrevet tekster og teatermanus, regissert forestillinger og komponert musikk – ofte på tvers av kunstarter og sjangre, og ofte for både barn og voksne.

Nettside
Rimfrost Produksjoner
Rimfrost Produksjoner

Rimfrost produksjoner iscenesetter ny norsk dramatikk basert på egne idéer og konsepter. Produksjonene tar utgangspunkt i dokumentarisk materiale, men sluttresultatet spenner fra fiksjonsfortellinger til dokumentarteater. Våre produksjoner er alltid turnébare.

Nettside
Robsrud&DeaN
Robsrud&DeaN

Utvikle en ny teaterform, som kombinerer klassiske teatertekniker med moderne teknikker og utrykk.

Nettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Sagliocco Ensemble
Sagliocco Ensemble

Sagliocco Ensemble jobber i et intimt format som kjennetegnes av nær og direkte kommunikasjon med publikum.

Nettside
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik

Skapende og utøvende dansekunstner I det frie feltet. Kunsterisk leder for SART kompani for samtidsdans og med-grunnlegger av Kvinnereller scenekunstkompani i samarbeid med dansekunstner Brita Grov.

sartkompani@gmail.comNettside
Sprengt Teater
Sprengt Teater

Teaterkompaniet som ønsker å sprenge grenser for å bidra til utvikling av moderne scenekunst. Kompaniet består av Kull 13 fra Teater Nord. Med sitt brede kunstneriske spekter, produserer kompaniet forestillinger med variert form og uttrykk.

kontakt@sprengtteater.comNettside
Steppoetene
Steppoetene

Steppoetene er et kompani med to steppdansere og en musiker som utforsker sammenhengen mellom tekst, musikk og steppdans. I forestillingen "Stepp meg et Dikt" leker vi med rytmikken i språket og musikken i beina.

hakon.sigernes@gmail.comNettside
Stiftelsen Teater Joker
Stiftelsen Teater Joker

Teater Joker is an award-winning, highly recognized company. The company´s signature is the physical and funny cartoon mime: a theatrical and expressive form using only the actors´ bodies and voices, mixed with a strong element of techniques similar to film.

Nettside
Stolp/Morstad
Stolp/Morstad

Nettside
Studium Actoris
Studium Actoris

Studium Actoris Ensemble driver forskning i skuespillerfaget, scenekunstproduksjoner og teaterverksted. Virksomheten drives av Studium Actoris` eiere, Paolo Martini og Jannicke Stensnes. Den Kulturelle Motorveien er vårt internasjonale nettverk som skaper utvekslingsprosjekter med artister og kunstnere fra andre land og kulturer.

Nettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Teater Dukkeropp
Teater Dukkeropp

Teater DukkerOpp er et figurteaterkompani som ble startet høsten 2015. Sammen er vi fem aktører – alle med bachelor i Drama- og teaterkommunikasjon med fordypning i Figurteater.

Nettside
Teater Fusentast
Teater Fusentast

Scenekunstkompani med samfunnsmessig brodd og visuelle teaterformer for all slags publikum. A TYA performing arts company with a socially relevant sting, and visual theatrical.

fusentast@fusentast.noNettside
Teater Leikhus
Teater Leikhus

Leikhus er et kunstkompani, ledet av duoen Lise Andrea og Eva Rosemarijn. Kompaniets mål er å skape unike, performative opplevelser, med åpen dialog mot publikum. Våre forestillinger er altomsluttende, der tilstedeværelsen til både utøvere, kunstnere og publikum fremheves. Kompaniets mål er å skape unike, performative opplevelser som har en åpen dialog med publikum. En Leikhus forestilling er i symbiose med sine omgivelser, sitt publikum og sine utøvere, og vil dermed utfolde seg ulikt hver gang. Kompaniet har kompetanse innen regi, dramatikk, dramaturgi, performance, lyd-design og fysisk teater. Til hvert enkelt prosjekt tilknytter vi oss nye (scene)kunstnere, og er alltid nysgjerrige og åpne for nye samarbeidspartnere. Vi lager forestillinger både med og for ulike målgrupper, og har som intensjon å gi alle engasjerende, om enn ukjente opplevelser. Og som gjerne utfordrer tradisjonelle mønstre. Leikhus startet i 2015 og har siden produsert en rekke forestillinger.

teaterleikhus@gmail.comNettside
Teater Nova
Teater Nova

Simone Thiis er kunstnerisk leder for Teater Nova som ble etablert i 2006.

Nettside
Teater fot/Lise Hovik
Teater fot/Lise Hovik

Teater Fot ble etablert i Trondheim i 2004 og lager først og fremst teater for de aller minste med basis i musikk, dans, fysisk teater, objekter og materialer. Forestillingene har turnert både i inn- og utland. Daglig og kunstnerisk leder er Lise Hovik.

Nettside
Thea Fjørtoft (Fjørtoft kulturproduksjoner AS)
Thea Fjørtoft (Fjørtoft kulturproduksjoner AS)

Skuespiller, kunstnerisk leder, produsent og teaterinstruktør. Stuntdame.

Nettside
Tigerstadsteatret
Tigerstadsteatret

Vi ønsker å finne ut hvem barn og unge i Oslo er og lage forestillinger som engasjerer og berører dem og som ser verden fra deres perspektiv. Et teater som er tilgjengelig for dem, kommuniserer med dem og som er nysgjerrige og undrende sammen med dem.

Nettside
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)

Torgunn Produksjoner is a theatre company based in Ås (Norway) creating visual theatre, dance and clown performances.

Nettside
Undercover Theatre Company
Undercover Theatre Company

Undercover creates theatre performances and workshops, relevant for today. Specialising in Clowning, Physical comedy and Satire. Created by David Tann and Karen Houge.

Nettside
Vera Holte (Holte Produksjoner)
Vera Holte (Holte Produksjoner)

Vera Holte is a Norwegian actress (Member of The Norwegian Actors Equity Association.) She studied acting at the Lee Strasberg Institute (96) and The Method Studio (97-98) in London. In March 2015 she was accredited to teach the Chubbuck technique by Ivana Chubbuck Studios.

Nettside
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner

Utdannet skuespiller fra Arts Educational School of Acting i London (2000-2003). Hun har også utdanning fra Circus Space i London (2003-2004), Rogelio Rivel sin sirkusskole i Barcelona (2004-2005), Cirque School i LA (2011-2012) og Sky Candy i Austin (2014-2015) med fokus på statisk trapes og akrobatikk.

Nettside
Øyteateret
Øyteateret

Øyteateret drives av instruktør og scenekunstner Ellen Jerstad & dramaturg og produsent Marianne Ek Malmåsen.

Nettside

Kunstnere

André Lassemo
André Lassemo

Produsent

Nettside
Ann-Terese Aasen
Ann-Terese Aasen

Koreograf og regissør ved institusjoner og i det frie feltet. Produserer egne kunstnerisk verk som gjenspeiler historiene til de menneskene som forsvinner under radaren – historiene vi sjelden hører, fra menneskene vi sjelden ser. Gjennom dans, tekst, musikk og tverrfaglige samarbeid er målet å gi disse menneskene en stemme uten restriksjoner.

annterese@hotmail.comNettside
Anne Bjørkvik
Anne Bjørkvik

Teaterviter og pedagog.

Nettside
Anne-Marie Adriansen
Anne-Marie Adriansen

Er utdannet ved NTNU, NISS og the Royal Conservatoire of Scotland. I løpet av masterstudiet fordypet jeg meg i fysisk teater og Shakespeare ved the Globe theatre i London.

Nettside
Anne-Mette Liene
Anne-Mette Liene

Anne-Mette er utdannet førskolelærer fra høgskolen i Agder, musikkterapaut fra Norges Musikkhøgskole, og studert teater ved Ecole Jaques Lecoq i Paris.

Nettside
Anniken Seglem Krogstad
Anniken Seglem Krogstad

Regissør

Nettside
Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comNettside
Beata Kretovicova Iden
Beata Kretovicova Iden

Danser og koreograf.

Nettside
Biong/Schia
Biong/Schia

Nettside
Birgit Nordby
Birgit Nordby

Nordby Productions aims to tell stories from today that can engage, touch and surprise. In the development of projects and plays improvisation and the use of reference groups is central. The work draws on exercises and work in the tradition of imaginative improvisation as taught by Cathrine Clouzot, Copeau, Michael Checkov and Stanislavski.

birgitnordby@start.noNettside
Brage Nordang
Brage Nordang

Skapende og utøvende dansekunstner

Nettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Cathrine Skjernes
Cathrine Skjernes

Cathrine er utdannet allmennlærer med fordypning i drama, kunst- og håndverk og norsk ved Universitetet i Tromsø (avdeling for lærerutdanning, nå kjent som institutt for lærerutdanning og pedagogikk – ILP). Har også utdanning som Kulturprosjektleder og har revystudiet fra HiNT.

Nettside
Cecilie Sleppen Ålskog
Cecilie Sleppen Ålskog

Hun er utdannet danser og pedagog ved Norges dansehøyskole. Etter balletthøyskolen tok hun etterutdanning i New York. Hun jobber som danser,koreograf, pedagog, og fagkonsulent i dans.

Nettside
Darina Cizkova/Teater Okkolo
Darina Cizkova/Teater Okkolo

Teater Okolo er en teaterenhet som arbeider på tverts av ulike kunstsjangere,bl.a sirkus, pantomime, dans og den fysiske komedien.

Nettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Eivind Haugland
Eivind Haugland

Eivind Haugland. Master i drama og teater fra NTNU (2011) og dramaturgi fra Theaterakademie Hamburg (2017). Tidligere dansekonsulent og senere styremedlem ved DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge. Var aktiv i Propellen Teater, hadde blant annet kunstnerisk ansvar for mønstringen Er dette scenekunst for barn og unge?. Nå bosatt i Tyskland, var dramaturg ved Theater Konstanz fra 2017-2019, er nå ansatt i samme funksjon ved Badisches Staatstheater Karlsruhe. I tillegg frilans oversetter og skribent/kritiker, bl.a. på periskop.no og i Norsk Shakespearetidsskrift. Var styreleder og styremedlem i ASSITEJ Norge i perioden 2013-2020, sitter nå i fagutvalget for Tidsskrift og kritikk i Kulturrådet og er medlem i Kritikerlaget.

haugland.eivind@gmail.comNettside
Eldrid Johansen
Eldrid Johansen

Eldrid Johansen er en norsk sanger, barnebokforfatter og religionshistoriker. Hun har skuespillerutdanning fra Bårdar Akademiet, og er cand.philol. fra Universitetet i Oslo 2000.

Nettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Eline Sørbø Opsahl
Eline Sørbø Opsahl

Eline er utdannet skuespiller på LIPA i Liverpool og i Trondheim.

Nettside
Emilie Mordal
Emilie Mordal

Skuespillerutdannet ved The Royal Conservatoire of Scotland (2013-16). Tidligere tatt forstudium teater i Oslo, og kurs ved Lee Strasberg Institute i New York og École Jaques Lecoq i Paris. Startet Kompani Morell med danser Karoline Bergh Ellingsen i 2017.

Nettside
Ester Grenersen
Ester Grenersen

Ester er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, hun er også dramatiker.

Nettside
Eventyr i parken
Eventyr i parken

Eventyr i Parken er eit vestlandsbasert teaterkompani med fem års erfaring med å utvikle utandørs vandreteater for born og unge. Kompaniet har produsert omkring 10 ulike framsyninger som dei har spelt rundt i parker, skogsområde og fjell. I 2021 vart kompaniet plukka ut blant topp fem i Bergens Tidende si kåring av “Bergens beste barneoppleving”. I 2023 vart kompaniet tildelt prisen “Rampeløkten”, av Bergen Teaterforening for “det mest nyskapande teaterprosjektet i 2022”.

stine@svellingen.comNettside
Faith Guss
Faith Guss

Associate Professor hos Oslo University College - Oslo Met Un. og Founder and Managing Director hos transformationstation.no. Studerte Faculty of Arts, Theatre’s science, Criticism and Drama dept. ved NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

faith@transformationstation.noNettside
Feil Teater
Feil Teater

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi er Feil Teater.

Nettside
Frida Odden Brinkmann
Frida Odden Brinkmann

Frida Odden Brinkmann er utdannet sirkusartist med spesialisering i sjonglering og linedans ved Académie Fratellini i Paris, Cirkuspiloterna i Stockholm og ved AFUK i København. Frida har til nå laget tre forestillinger. De er blitt spilt mer enn 800 ganger!

Nettside
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comNettside
Grov Productions
Grov Productions

Grov Productions vart etablert av dansekunstnaren Brita Grov i 2015 og har sin base i Bergen. Tematisk tek produksjonane i kompaniet ofte utgangspunkt i personlege erfaringar frå kronisk sjukdom. Koreografiane har eit presist, fysisk og sterkt rørslespråk. Arbeidsprosessane er prega av ei intuitiv tilnærming til det koreografiske materialet og brukar ein research basert arbeidsmetode. Grov leikar med kvalitet og tempo og interesserer seg for bruk av interactive performance, ekstremiteter og improvisasjon.

grovproductions@gmail.comNettside
Guro Hustad Stugu
Guro Hustad Stugu

Kuraterende dramaturg ved Rosendal Teater.

Nettside
Inger Cecilie Bertrán de Lis
Inger Cecilie Bertrán de Lis

Inger Cecilie Bertran de Lis er kunstnerisk leder koreograf og regissør for ICB Produksjoner. Hun er utdannet fra Operaens Ballettskole og Statens Balletthøgskole danselinjen. Videreutdanning i Paris, ved Académie d'art Choreographique , Raymond Francetti, og Studio Paris de Centre de Marais.

Nettside
Ingri Fiksdal
Ingri Fiksdal

Ingri Fiksdal jobber som koreograf med base i Oslo. Hun har en PhD fra Kunsthøgskolen i Oslo med prosjektet Affective Choreographies (2019) og er for tiden affiliert forsker på Universitetet i Oslo. Ingri har laget forestillinger siden 2006 og arbeidene har turnert utstrakt i inn- og utland. Et interesseområde er hvordan koreorgafi kan være et format for spekulativ fiksjon hvor man kan forestille seg verden på nye måter. Dette utforskes for et ungt publikum.

ingri.fiksdal@gmail.comNettside
Ingrid M. Ø. Holøs
Ingrid M. Ø. Holøs

Ingrid Holøs er en frilans skuespiller fra Nesodden, bosatt i Oslo, utdannet fra Nordisk institutt for scene og studio (NISS) våren 2012.

Nettside
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento
Ingvild Lien/Teaterkompaniet Memento

Skuespiller, regissør og koreograf: MEMENTO - a physical theater company.

Nettside
Irene Ingebretsen
Irene Ingebretsen

Nettside
Jon Erik Myre
Jon Erik Myre

Skuespiller og kunsterisk leder i Kanon Produksjon

Nettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Katarzyna Sanak
Katarzyna Sanak

Jeg heter Katarzyna Sanak og jeg er en frilans utøver og pedagog. Hovedområdene i min kunstneriske praksis er nysirkus, fysisk teater og musikk. Som ung artist fokuserer jeg arbeidet sitt mot utforsking av samspillet mellom ulike former av bevegelser og musikk. Samtidig er jeg også veldig interesser i folklore som kommer fra forskjellige land, og prøver jeg å oppdage dens diverse sider gjennom sitt kunstnerisk arbeid.

ksanak.kontakt@gmail.comNettside
Katja Brita Lindeberg
Katja Brita Lindeberg

KATJA BRITA LINDEBERG er kunstnerisk leder for Katja Brita Lindeberg Produksjoner. Hun jobber både som manusforfatter, regissør og skuespiller gjerne i kombinasjon. Hun studerte hos den kanadiske klovnepedagogen Sue Morrison før hun tok sin mastergrad i fysisk komedie ved Stockholm Dramatiska högskola i 2011.

Nettside
Kjetil Kro Sørborg
Kjetil Kro Sørborg

Lektor i drama og regissør.

kjetil@sorborg.noNettside
Kristina Vik Myrvold
Kristina Vik Myrvold

Studerte Master's degree in drama and theatre ved NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

kristina.myrvold@gmail.comNettside
Kristofer Grønskag
Kristofer Grønskag

Dramatiker, oversetter og dramaturg.

Nettside
Linn Christin Aagedal
Linn Christin Aagedal

Linn er utdannet som samtidsdanser fra Universitetet i Stavanger. Hun er nå aktiv som frilansdanser og dansepedagog.

Nettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Mari Moe Krysinska
Mari Moe Krysinska

Utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU.

Nettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
Merete Elnan
Merete Elnan

Instituttleder for Institutt ved visuelle og sceniske fag ved UiA. Som instruktør, som lærer og som forsker har jeg vært opptatt av hvordan barn, tenåringer og barndom fremstilles på scenen, og videre hva salgs tematikk og teateruttrykk som blir og kan bli vist for unge tilskuere.

Nettside
Meysam Abbas Hosseini
Meysam Abbas Hosseini

Scenograf og kostymedesigner.

Nettside
Mine Nilay Yalcin
Mine Nilay Yalcin

Utdannet skuespiller fra Nordic Black Express i Oslo, gikk ut i 2007. De siste ti årene har hun arbeidet som skuespiller, teaterinstruktør/regissør, produsent og inspisient.

Nettside
Mørck Underholdning v/Rolf Mørck
Mørck Underholdning v/Rolf Mørck

Mørck Underholdning drives av Rolf Mørck som er utøvende artist innen musikaler og teater for barn, som musiker, som produsent for barneteaterforestillinger og som sceneinstruktør og teaterlærer for barn og unge.

Nettside
Nelly Winterhalder
Nelly Winterhalder

Nelly Winterhalder, født i Tyskland i 1979, er dramatiker, regissør og oversetter. I tillegg til master i scenetekst fra Teaterhøgskolen i Oslo har hun mastergrad i litteraturvitenskap og skuespillerutdanning fra Munchen.

Nettside
Nicole Ingemann
Nicole Ingemann

Nicole Ingemann is a Norwegian-English Director and Theatre Maker based in Oslo, Norway. She has a BA in Directing from Rose Bruford College, England, Masters in Theatre Science from NTNU, Norway.

Nettside
Ragnhild Tronstad
Ragnhild Tronstad

Fagansvarlig for scenekunst ved Kulturtanken. Kulturtanken is the Ministry of Culture agency responsible for art and culture for school pupils. This includes nationwide responsibility for The Cultural Schoolbag (TCS), the centrepiece of the government’s policy for bringing culture to children and young people.

rtr@kulturtanken.noNettside
Randi Mossing
Randi Mossing

Skuespiller, musiker og forfatter.

randi@randimossing.noNettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik
Sart Kompani for Samtidsdans - Sara Røisland Torsvik

Skapende og utøvende dansekunstner I det frie feltet. Kunsterisk leder for SART kompani for samtidsdans og med-grunnlegger av Kvinnereller scenekunstkompani i samarbeid med dansekunstner Brita Grov.

sartkompani@gmail.comNettside
Silje Onstad Hålien
Silje Onstad Hålien

Danser og koreograf

Nettside
Siri Løkholm Ramberg
Siri Løkholm Ramberg

Dramaturg utdannet innenfor teatervitenskap, litteratur og dramaturgi i Bergen, Buenos Aires og Århus. Har tidligere arbeidet ved Den Nationale Scene og Oslo Nye Teater.

Nettside
Spyridoula Lymniati
Spyridoula Lymniati

Roula Lymniati is a Greek musician, actress and dance researcher. Her dissertation focused on the Norwegian dance Halling, as a medium for construction and reaffirmation of Norwegian identity. From 2010 until today, she has been working as a performer, and music/creative drama instructor, specialized in projects for children and teenagers.

Nettside
Steppoetene
Steppoetene

Steppoetene er et kompani med to steppdansere og en musiker som utforsker sammenhengen mellom tekst, musikk og steppdans. I forestillingen "Stepp meg et Dikt" leker vi med rytmikken i språket og musikken i beina.

hakon.sigernes@gmail.comNettside
Stolp/Morstad
Stolp/Morstad

Nettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Thali Liberman
Thali Liberman

Nettside
Thea Fjørtoft (Fjørtoft kulturproduksjoner AS)
Thea Fjørtoft (Fjørtoft kulturproduksjoner AS)

Skuespiller, kunstnerisk leder, produsent og teaterinstruktør. Stuntdame.

Nettside
Theis Irgens
Theis Irgens

Figurteatermaker / Prosjektleder i Assitej Norge.

Nettside
Tiny dancer
Tiny dancer

Tiny dancer producerer og præsenterer værker der ofte bliver til i tværkunstneriske samarbejder. Vi skaber aktiviteter der udvikler og udfordrer koreografien som praksis. Vi arbejder med afsæt i en kunstnerisk- og uddannelsesfokuseret praksis, hvor deltagernes fysiske, sociale og kreative oplevelser er i centrum. Tiny Dancer er en teaterforening hvor den kunstneriske linje tegnes af Mette Møller Overgaard.

info@tinydancer.dkNettside
Tiril Bryn
Tiril Bryn

Tiril Bryn arbeider som frilansforteller med fokus på kulturarv og fortelling ute i naturen.

Nettside
Tiril Pharo
Tiril Pharo

sauebonde, skuespiller, regissør, teaterlærer scenetekstforfatter.

Nettside
Tone Martine Kittelsen
Tone Martine Kittelsen

Tone Kittelsen (1989) is a Norwegian dancer and choreographer, based in Oslo, Norway. She is educated from The University of Stavanger and holds a BA in contemporary dance.

Nettside
Tony Tran
Tony Tran

Tony Tran (1988) is a Norwegian Vietnamese choreographer and performer based in Oslo, Norway. Tony is graduated from the Oslo National Academy of Arts and The Danish National School of Performing Arts in 2012. His artistic practice explores the uncanny essence of human relationships. Through a wider socio political and historical traditions, his works the notion of who we are as human beings – an artificial, idealized concept of society.

Nettside
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)
Torgunn Wold (Torgunn produksjoner)

Torgunn Produksjoner is a theatre company based in Ås (Norway) creating visual theatre, dance and clown performances.

Nettside
Tove Karoliussen
Tove Karoliussen

Beveger - glokal brobygger og aktivist med 🔴❤️for de og det sårbare , de og det usynlige.

Nettside
Trond Arntzen
Trond Arntzen

Manus for film og teater.

Nettside
Vera Holte (Holte Produksjoner)
Vera Holte (Holte Produksjoner)

Vera Holte is a Norwegian actress (Member of The Norwegian Actors Equity Association.) She studied acting at the Lee Strasberg Institute (96) and The Method Studio (97-98) in London. In March 2015 she was accredited to teach the Chubbuck technique by Ivana Chubbuck Studios.

Nettside
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner
Vibeke Flesland Havre/VFH Produksjoner

Utdannet skuespiller fra Arts Educational School of Acting i London (2000-2003). Hun har også utdanning fra Circus Space i London (2003-2004), Rogelio Rivel sin sirkusskole i Barcelona (2004-2005), Cirque School i LA (2011-2012) og Sky Candy i Austin (2014-2015) med fokus på statisk trapes og akrobatikk.

Nettside
Vibeke Lie/Teater Prospero
Vibeke Lie/Teater Prospero

Teater Prospero er en kunstnerduo bestående av Vibeke Lie og Josè Marià Lòpez etablert i 2010. Teater Prospero utvikler prosjekter i samarbeid med andre kunstnere og institusjoner og beveger seg i ytterkantene av den tradisjonelle scenerommet.

Nettside
Wiche Levinsen Productions
Wiche Levinsen Productions

Wiche Levinsen Productions ble etablert av Yvonne Wiche Levinsen i 2007 i Fredrikstad. Gruppen produserer forestillinger som beveger seg mellom fysisk teater, dans og objekt/materialteater. Kompaniet utforsker hvordan utøverens interaksjon med ulike materialer eller objekter kan fortelle ulike historier til ulike målgrupper.

Nettside
Zeze Kolstad
Zeze Kolstad

Nettside

Produsenter

André Lassemo
André Lassemo

Produsent

Nettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comNettside
Jon Erik Myre
Jon Erik Myre

Skuespiller og kunsterisk leder i Kanon Produksjon

Nettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Kulturproduksjoner
Kulturproduksjoner

Kulturproduksjoner produces theatre for both grown-ups and children, and aims to create performances that touches you, awake indignation, joy, laughter, sorrow, reflection.

Nettside
Mørck Underholdning v/Rolf Mørck
Mørck Underholdning v/Rolf Mørck

Mørck Underholdning drives av Rolf Mørck som er utøvende artist innen musikaler og teater for barn, som musiker, som produsent for barneteaterforestillinger og som sceneinstruktør og teaterlærer for barn og unge.

Nettside
Ragnhild Tronstad
Ragnhild Tronstad

Fagansvarlig for scenekunst ved Kulturtanken. Kulturtanken is the Ministry of Culture agency responsible for art and culture for school pupils. This includes nationwide responsibility for The Cultural Schoolbag (TCS), the centrepiece of the government’s policy for bringing culture to children and young people.

rtr@kulturtanken.noNettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside
Syv mil
Syv mil

Syv mil er et produsentselskap som samarbeider med en rekke kunstnere i det frie scenekunstfeltet. Vi er kreative produsenter som jobber i alle deler av produksjonsprosessen og med produksjoner både for barn og voksne. Vi har bred erfaring også med internasjonale prosjekter og turnéer. @syvmil på instagram og facebook

produsent@syvmil.noNettside
Torstein Seim
Torstein Seim

Frittstående teaterprodusent. Administrativt og kunstnerisk arbeid: Hjelper til med nye produksjoner, søknader. Har stor kompetanse innenfor DKS. ENG: New Productions. Applications in Norway. Has extensive experience in the Norwegian DKS system.

Nettside

Dramatikere

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comNettside
Eldrid Johansen
Eldrid Johansen

Eldrid Johansen er en norsk sanger, barnebokforfatter og religionshistoriker. Hun har skuespillerutdanning fra Bårdar Akademiet, og er cand.philol. fra Universitetet i Oslo 2000.

Nettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Ester Grenersen
Ester Grenersen

Ester er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, hun er også dramatiker.

Nettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Nelly Winterhalder
Nelly Winterhalder

Nelly Winterhalder, født i Tyskland i 1979, er dramatiker, regissør og oversetter. I tillegg til master i scenetekst fra Teaterhøgskolen i Oslo har hun mastergrad i litteraturvitenskap og skuespillerutdanning fra Munchen.

Nettside
TekstLab
TekstLab

Kunstnerisk utviklingsarena og et kunstfaglig kompetansemiljø som arbeider for økt kulturelt og kunstnerisk mangfold innenfor scenekunst og performative uttrykksformer i Norge.

Nettside

Scenografer

Babyopera
Babyopera

Babyopera lager scenekunst for barn 0 till 3 år og deres følge. Målet er å gi publikum en kunstnerisk opplevelse, med rom for overraskelse og undring, og et bredt spekter av følelser. Scenografi og kostyme utgjør et distinkt scenisk univers som danner utgangspunkt for 25 minutters forestilling med spesiallaget musikk og dans. Kompaniet turnere i og utenfor Norge.

lindgren2@yahoo.comwww.babyopera.no
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comhttps://www.bbraza.com/
Døgnfluer
Døgnfluer

Døgnfluer er en forening som samler 50-150 unge for å lage kulturarrangementer på 24 timer! Formålet er å bidra til fellesskap, nye initiativer og engasjement i det unge kulturfeltet. Vi ønsker å være en arena for utforskning, samhold og nye møter, og vil legge grunnlaget for en større kollegial følelse blant unge kulturfolk og kulturnæringen. Vi har arrangement 3-4 ganger i året, og siden oppstarten i 2014 har over 800 unge vært involvert i produksjon av blant annet teater- og danseforestillinger, filmer, utstillinger og konserter - alt laget på 24 timer.

dognfluer@gmail.comhttps://www.facebook.com/dognfluer
Gabriela Melo Larsen
Gabriela Melo Larsen

I am taking a Master's degree in fine arts and theatre at the University of Agder in Norway, where I initially studied a bachelor's degree in Contemporary Theatre. I hold also a degree in fine arts and set design from The Federal University of Rio de Janeiro, Brazil. In 2023, I am involved in the Theatre Mediation Program – ConnectUp! European Theatre and at the EiK – Entreprenørskapskompetanse i kunstfeltet (Entrepreneur in arts) 2023 group in Norway. I have been working as a set designer for many years in different productions, including at the Kilden Theatre and Concert House in Kristiansand and the Norwegian Opera and Ballet in Oslo in Norway. I am also a theatre facilitator and project leader for Stemmene art and theatre workshops for immigrants in Kristiansand. With the Stemmene-group, I focus on creating theatre for young audiences, particularly those from minority backgrounds.

sceno@gabrielamelolarsen.comhttps://www.instagram.com/sceno_gabrielaml/

Institusjoner

Beaivvas Sami Teahter
Beaivvas Sami Teahter

Vi er den eneste profesjonelle teaterinstitusjonen i Norge med samisk som scenespråk.

Nettside
Brageteatret
Brageteatret

Brageteatret skal være et profesjonelt teater for produksjon og formidling av nyskapende og utfordrende scenekunst av høy kvalitet som bidrar scenekunst til hele befolkningen i Buskerud med særlig vekt på teater med barne- og ungdomsperspektiv og flerkulturelt perspektiv.

Nettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Dansens hus
Dansens hus

Dansens Hus ble stiftet i 2004, og er Norges nasjonale scene for dans. Siden 2018 har Dansens Hus vist et bredt spekter av norske og internasjonale forestillinger i eget hus på Vulkan. National Centre for Dance in Norway.

Nettside
Den Nationale Scene
Den Nationale Scene

Vi er en av landets fire nasjonale scenekunstinstitusjoner. Vi skal skape engasjerende, underholdende og samfunnsrelevant teater, og tilby et bredt repertoar av høy kunstnerisk kvalitet.

Nettside
Den norske opera og ballett
Den norske opera og ballett

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet.

Nettside
Det Vestnorske Teateret
Det Vestnorske Teateret

Det Vestnorske Teateret er eit teater for alle som bur i Vestlandsregionen. Teateret har fast scene i Bergen sentrum, men er også eit turnérande teater.

Nettside
Dramatikkens hus
Dramatikkens hus

Dramatikkens hus har det nasjonale ansvaret for utvikling av ny norsk dramatikk og er fagfeltets utviklingsarena og prøverom.

Nettside
Kilden Teater og Konserthus
Kilden Teater og Konserthus

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog.

Nettside
Kloden Teater
Kloden Teater

På Kloden Pilot skal vi programmere visninger av norske og internasjonale forestillinger for barn og unge, og vi vil også leie ut slik at andre aktører kan vise sine forestillinger her.

Nettside
Nordland Teater
Nordland Teater

Nordland Teater skal skape magisk øyeblikk du tar med deg resten av livet.

Nettside
Papirhuset Teater
Papirhuset Teater

Teaterhus i Tønsberg.

Nettside
Rogaland teater
Rogaland teater

Rogaland Teaters repertoar har siden starten bestått av en blanding av moderne og klassisk dramatikk fra inn- og utland, så vel som komedier, musikaler og barne- og familieforestillinger.

Nettside
Scenekunstbruket
Scenekunstbruket

Et nasjonalt kompetansenettverk og landsdekkende formidler av scenekunst i Norge, med hovedvekt på aldersgruppen 0-20 år. Arrangør av festivalen Showbox, og utfører både nasjonale og internasjonale prosjekt for kunstner- og publikumsutvikling. National center for performing arts school-touring in Norway.

Nettside
Seanse – senter for kunstproduksjon
Seanse – senter for kunstproduksjon

Seanse arbeider for at alle barn og unge skal kunne oppleve og uttrykke seg gjennom kunst. Vi arrangerer kunstneropphold, seminar, kunstverksteder og konferanser.

Nettside
Teater Vestland
Teater Vestland

Teater Vestland, tidlegare Sogn og Fjordane Teater, er eit nynorsk institusjonsteater lokalisert i Førde i Sunnfjord, og er eit regionteater med turnéverksemd i Vestland fylke.

post@teatervestland.noNettside
Teatret vårt/scenekunst for barn og unge
Teatret vårt/scenekunst for barn og unge

Teatret Vårt har en unik satsing på teater for barn og unge – vi er det eneste regionteatret i Norge som har en bred satsing på et kontinuerlig teatertilbud til barn og unge gjennom hele året. Vi gjør det for deg!

Nettside
Unge Viken Teater
Unge Viken Teater

Et teater for barn og unge og de voksne i deres liv.

Nettside
Universitetet i Agder
Universitetet i Agder

Enten du er nyutdannet eller har lang fartstid vil det å bygge nettverk og utvikle din kompetanse være viktig i din videre karriere.

Nettside

Organisasjoner

Bergen Dansesenter
Bergen Dansesenter

Bergen Dansesenter er regionalt kompetansesenter for dans i Vestland. Vi arbeider blant annet for å styrke den profesjonelle dansekunsten i regionen gjennom råd, veiledning, produsenttjenester og utlån av lokaler.

lisa@bergen-dansesenter.noNettside
Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Dans i Trøndelag
Dans i Trøndelag

Dans i Trøndelag er et Regionalt kompetansesenter for dans med base i Inderøy og på Verdal. Vår visjon er: «Utvide grensene for dansekunst i distriktet gjennom kvalitetsopplevelse og skapende aktivitet.» Våre to største prosjekt og fokusområder er IN-AIR Innherred Artist in Residence og KOREDA (Kortreist Dansefestival)

Nettside
Drama- og teaterpedagogene
Drama- og teaterpedagogene

Vi arbeider for å fremme drama/teater som kunstfag og læringsform i utdanningsløpet. Promoting drama/theater as art subject and form of learning.

Nettside
Hålogaland amatørteaterselskap
Hålogaland amatørteaterselskap

Organisasjonen eies av grupper og enkeltpersoner som driver med revy, teater og scenisk dans i Nord-Norge.

Nettside
Markedet for Scenekunst
Markedet for Scenekunst

Market for Performing Arts.

Nettside
Norsk Skuespillerforbund
Norsk Skuespillerforbund

Norwegian Actors Association.

Nettside
Norske Dramatikeres Forbund
Norske Dramatikeres Forbund

Writers’ Guild of Norway.

Nettside
Oslo Teatersenter
Oslo Teatersenter

Oslo teatersenter (OTS) er til for bredden i scenekunstfeltet – fra grasrota til det profesjonelle.

Nettside
Unima
Unima

Den norske avdelingen av UNIMA - internasjonal organisasjon for figurteater.

Nettside
Vestlandske teatersenter
Vestlandske teatersenter

Regionalt kompetansesenter for teater og drama.

Nettside

Akademikere

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Karen Hammervik Flø
Karen Hammervik Flø

Koreograf og dansekunstner med spesiell interesse for scenekunst for barn, da spesielt de yngste. En del av Skandinavisk forskningsnettverk for Flerspråklighet, Estetikk og Mangfold (FEM), og foreleser og skriver om min forskning på og erfaring med scenekunst for og improvisasjon med barn.

karenhammervik@gmail.comNettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
Merete Elnan
Merete Elnan

Instituttleder for Institutt ved visuelle og sceniske fag ved UiA. Som instruktør, som lærer og som forsker har jeg vært opptatt av hvordan barn, tenåringer og barndom fremstilles på scenen, og videre hva salgs tematikk og teateruttrykk som blir og kan bli vist for unge tilskuere.

Nettside

Pedagoger

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Eldrid Schrøder Kvalvik
Eldrid Schrøder Kvalvik

Regissør, dramatiker og teaterpedagog

Nettside
Irene Ingebretsen
Irene Ingebretsen

Nettside
Katarzyna Sanak
Katarzyna Sanak

Jeg heter Katarzyna Sanak og jeg er en frilans utøver og pedagog. Hovedområdene i min kunstneriske praksis er nysirkus, fysisk teater og musikk. Som ung artist fokuserer jeg arbeidet sitt mot utforsking av samspillet mellom ulike former av bevegelser og musikk. Samtidig er jeg også veldig interesser i folklore som kommer fra forskjellige land, og prøver jeg å oppdage dens diverse sider gjennom sitt kunstnerisk arbeid.

ksanak.kontakt@gmail.comNettside
Madelen Larsen
Madelen Larsen

Madelen Larsen er en interdisiplinær scenekunstner og låtskriver som brenner for å skape lekende og inkluderende teater for barn og unge.

madelen.lar@gmail.comNettside
Marianne Nødtvedt Knudsen
Marianne Nødtvedt Knudsen

Marianne Nødtvedt Knudsen er førsteamanuensis i drama og teater ved Universitetet i Agder. I 2007 startet hun Teater Bak Murene i Bergen fengsel, og i 2022 startet hun Gatelangs i Kristiansand. Utover dette har Marianne arbeidet som frilans scenekunstner, foredragsholder, regissør og lærer i drama og teaterrelaterte fag innenfor kulturskole, videregående skoler og universitet. Marianne er styremedlem i Drama og teaterpedagene, og sitter i kunstnerisk utvalg hos Scenekunstsør.

marianne.n.knudsen@uia.noNettside
SPEKTRA
SPEKTRA

"SPEKTRA består av Justine Eikås, Vilde Eskedal, Anne May Fossnes og Tonje Sannes. I tillegg samarbeider vi med andre kunstnere i våre prosjekter. SPEKTRA er et kunstnerkollektiv som består av kunstnere fra scenekunst og visuel kunst. Kollektivet jobber i sjangeroverskridenede prosjekter der det visuelle og sceniske flettes sammen og skaper nye rom for installasjon og performance. SPEKRTRA har som mål å lage kunst for ALLE: barn, ungdom og voksne SPEKTRA skal skape verk av høy kunstnerisk kvalitet- som både vises lokalt, nasjonalt og internasjonalt. SPEKTRA lager verk med en leken og fargerik estetikk som appellerer både til barn, men også til barnet i oss alle"

tonje.skarpsno@gmail.comNettside
Sunniva Solheim
Sunniva Solheim

Frilans scenekunstner i Agder. Prosjektleder for Gatelangs Scenekompani.

sunnivasolheim@outlook.comNettside

Kritikere

Braza Productions
Braza Productions

Belinda Braza is a choreographer, artistic director, dancer, dance teacher, producer and coordinator. With over 20 years of experience, she is one of the most aknowledged choreographers and AD`s in Norway. Her work involves theater, musicals, TV, commercials, artists and more. During her career she has choreographed and been the assistant director for over 50 mainstage productions. She has, for the last 6 years, been a part of the artistic staff at The Norwegian Theater ( Det Norske Teatret). Her work there includes being a part of the artistic management group for the Norwegian Theater's satelite stage that focuses on theater for youth and new audiences, based in Groruddalen. She is also the artistic director for "Bikubekveld", which is the Norwegian Theaters event stage, programming events, concerts and more once a week. She is in charge of programming events and happenings for children and youth, doing a wide range of theater, dance and art events every month. She is the coordinator for the "movement subject" at the acting school run by The Norwegian Theater- "The Multi Norwegian", doing physical theater with acting students for the past 9 years. Through her own production company " B-Braza productions" , she has produced, choreographed and directed 4 mainstage physical theater/dance performances, bringing them on tour across Scandinavia to Asia.

belindabraza@hotmail.comNettside
Opp-knapp