Administrasjon

Ingvild Lien
Ingvild Lien
Daglig leder/ General Manager
+47 465 03 788
ingvild.lien@assitej.no

Ingvild er utdannet skuespiller ved den anerkjente teaterskolen ALRA i London. Hun har jobbet frilans som skuespiller, regissør og koreograf og scenekamp-koreograf siden 2000. I 2011 startet Ingvild Teaterkompaniet Memento, som har et bevegelsesbasert uttrykk, og i 2017 ble Ingvild tildelt Statens Kunstnerstipend. Ingvild er også utdannet i Ledelse fra BI, har en bachelor i kultur og samfunnsfag fra UiO, og mastergrad i Europeiske og Amerikanske områdestudier fra UiO. Ingvild har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Theis Irgens
Theis Irgens
Daglig leder/ General Manager
+47 480 27 606
theis.irgens@assitej.no

Theis har en master i kunstfag fra Universitetet i Agder og en Bachelor i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo MET. Siden 2008 har Theis laget en rekke teaterforestillinger for et ungt publikum med musikk- og figurteaterkompaniet Finken & B. Jobben som prosjektleder i Assitej Norge kombineres med oppdrag som regissør, produsent og figurmaker for egne produksjoner og andre aktører. Theis har kontor i Kristiansand, på Grim Kulturbryggeri.

Styret i Assitej Norge

Kristina Kjeldsberg
,
styreleder

Kristina har fem års regiutdannelse fra Statens Teaterhøgskole (Kunsthøgskolen i Oslo) og fem års universitetsutdannelse fra NTNU med blant annet litteraturstudier. Hun jobber som regissør, dramaturg og er styreleder i Assitej Norge. Regi i utvalg: Aalborg Teater, Danmark: Ronja Røverdatter av Astrid Lindgren, Det Norske Teatret: Bjørnen av Anton Tsjekhov. Teater Trixter i Sverige/Göteborg: Det normala livet av Christian Lollike. Teater Viirus: Finland/Helsinki: Undantaget av Bertolt Brecht. Riksteatret: Frk. Julie av August Strindberg. Thesbieteatret: Stor ståhei for ingenting av William Shakespeare. Sel Kommune: Kristin Lavransdatter Spelet.

Hun har siden 2014 vært ansatt ved Dramatikkens hus som dramaturg og regissør. Delt lederskap med Line Rosvoll for Norsk Dramatikkfestival 2000–2004.

Cecilie Lundsholt
,
nestleder

Cecilie er påtroppende teatersjef ved Teater Vestland. Hun var i perioden 2015-2019 kunstnerisk leder ved Teatret Vårt i Molde, avdeling scenekunst for barn og unge i Ålesund. Hun har sin skuespillerutdanning fra London og jobbet fram til 2015 som skuespiller, produsent, dramatiker og dramaturg, I 2019 ble Cecilie tildelt Statens kunstnerstipend. Cecilie sitter i Assitej Internationals Executive Committee og bidrar stort til Assitej Norges engasjement i det internasjonale nettverket.

Nils Petter Mørland
,

Nils Petter er nå teatersjef ved Brageteatret, og er også kjent for å være med å etablere Det Andre Teatret i Oslo. Han er utdannet dramapedagog fra Høgskolen i Oslo, har ett år med teologi fra Universitetet i Oslo og er 37 år gammel. En rolig og religiøs oppvekst i Lillesand førte til en rotete karriere som skuespiller, manusforfatter, musiker og regissør. Tidlig på 2000-tallet var han en del av improgruppa Samvirkelaget og siden har han vært en del av Teater Liksom, Isenkramteatret og Teater NIE.

Guro Stugu
,

Guro er kuraterende dramaturg ved Rosendal Teater i Trondheim. Hun har sin master i Contemporary Theatre fra NTNU, og ulike fag innen kulturorsjektledelse fra UiT. Guro har også erfaring som utøver på scenen.

Kristian Nødtvedt Knudsen
,
Styremedlem

Kristian er førsteamanuensis i Teater ved Institutt for Visuelle og Sceniske fag ved UiA. Han forsker på, hvordan det performative og digitale samfunn kan stimulere til nye måter å jobbe med både kunstfagdidaktik og kunstbasert forskning. Kristian er også emneansvarlig i masteremnet Kunstfagformidling (KF401) og underviser også på PhD-programmet Kunst-i-Kontekst, Bachelor i Samtidsteater og Bachelor i Litteratur, film og teater. Han er deltager i flere forsknings- og samarbeidsprosjekter både nasjonalt og internasjonalt, blant andet: Creative Europe-projektet ConnectUp med særlig fokus på Theatre Mediation Programme og forskningsgruppen "Kunst og Barn & Unge" (UiA). Kristian er også hovedredaktør i Jased - Journal for Research in Arts and Sports Education.

Terje Hartviksen
,
Vara

Terje Hartviksen (født 19. januar 1950) eren norsk skuespiller, regissør og teatersjef. Hartviksen er utdannetved Statens Teaterskole i Oslo. I 1998 startet og ledet han etableringen av Brageteatrei Drammen,regionteatret for Vikenog var teatrets første teatersjef fram til 2013. Iperioden 2009-2013 var Brageteatret med Hartviksen som sjef, "Leadingorganisation" for "Platform 11+", det største EU-finansiertekulturprosjektet under norsk ledelse.

Mari Moe Krysinska
,
Vara

Mari er utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU. Mari har drevet Krysinska Teaterproduksjon fra 2005, og har gjennom foretaket jobbet som produsent, regissør og som skuespiller i blant annet i Teaterkompaniet Pilot.  Mari har vært regional sceneinstruktør for Nordland Fylkeskommune, leder for kulturverkstedet Lokstallen i Stjørdal, Propellen Teater og Bizarra Produksjoner AS. Mari er nå kultursjef i den nye kulturarenaen Lager11 i Trondheim, men fortsetter arbeidet som skuespiller. Hun jobber i 2020/2021 som utøver for Konstellasjonen Teaterkompani og Fabularium Produksjoner i ulike produksjoner for barn og unge.

Opp-knapp