Administrasjon

Ingvild Lien
Ingvild Lien
Daglig leder / General Manager
+47 465 03 788
ingvild.lien@assitej.no

Ingvild er utdannet skuespiller ved den anerkjente teaterskolen ALRA i London. Hun har jobbet frilans som skuespiller, regissør og scenekamp-koreograf siden 2000. I 2011 startet Ingvild Teaterkompaniet Memento hvor hun har både skrevet og regissert en rekke forestillinger. I 2017 ble Ingvild tildelt Statens Kunstnerstipend. Ingvild er også utdannet i Kultur og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge og BI. Hun har en bachelor i Engelsk fra UiO, og mastergrad i Nord-Amerikanske områdestudier fra UiO. Ingvild har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Theis Irgens
Theis Irgens
Prosjektleder / Project Manager
+47 480 27 606
theis.irgens@assitej.no

Theis har en master i kunstfag fra Universitetet i Agder og en Bachelor i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo MET. Siden 2008 har Theis laget en rekke teaterforestillinger for et ungt publikum med musikk- og figurteaterkompaniet Finken & B. Jobben som prosjektleder i Assitej Norge kombineres med oppdrag som regissør, produsent og figurmaker for egne produksjoner og andre aktører. Theis har kontor i Kristiansand, på Grim Kulturbryggeri.

Audun Krüger
Audun Krüger
Produksjonsmedarbeider / Project Producer
+47 988 45 302
audun.kruger@assitej.no

Audun har en bachelor i teater med spesialisering i produksjonsledelse og skuespill fra University of York og har de siste årene jobbet som inspisient, produksjonsleder og turnéleder i Oslo og omegn. Han har blant annet jobbet ved Chat Noir Teater, Folketeatret, Dramatikkens Hus, Dansens Hus og Brageteatret, samt som frilanser for spel og andre produksjoner. Audun har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Styret i Assitej Norge

Kristina Kjeldsberg
,
styreleder

Kristina har fem års regiutdannelse fra Statens Teaterhøgskole (Kunsthøgskolen i Oslo) og fem års universitetsutdannelse fra NTNU med blant annet litteraturstudier. Hun jobber som regissør, dramaturg og er styreleder i Assitej Norge. Hun har siden 2014 vært ansatt ved Dramatikkens hus som dramaturg og regissør. Delt lederskap med Line Rosvoll for Norsk Dramatikkfestival 2000–2004.

Nils Petter Mørland
,
nestleder

Nils Petter Mørland er tidligere teatersjef ved Brageteatret, og er også kjent for å være med å etablere Det Andre Teatret i Oslo. Han er utdannet dramapedagog fra Høgskolen i Oslo, har ett år med teologi fra Universitetet i Oslo. En rolig og religiøs oppvekst i Lillesand førte til en rotete karriere som skuespiller, manusforfatter, musiker og regissør. Tidlig på 2000-tallet var han en del av improgruppa Samvirkelaget og siden har han vært en del av Teater Liksom, Isenkramteatret og Teater NIE.

Dominika Minkacz-Sira
,

Dominika Minkacz-Sira driver scenekunstkompaniet Open Window Theatre med base i Bergen. Dominika jobber primært i det frie feltet og for et ungt publikum, hennes kompetanse, både nasjonalt og internasjonalt, vil være et godt bidrag til å reflektere Assitej Norges medlemsmasse og arbeid. Du kan lese mer om Dominika og Open Window Theatre her: https://www.openwindowtheatre.com/

Kjetil Kro Sørborg
,

Dramapedagog og regissør Kjetil Kro Sørborg har base i Kristiansand og jobber til daglig ved dramalinja på Vågsbygd videregående skole. Sørborg har også hatt regi på flere produksjoner i Kristiansand, senest på Pinters Kjøkkenheisen produsert av teaterkompaniet Kanon Produksjon. Assitej Norge har jobbet tett med Kjetil på blant annet Young Delegation, som vi arrangerte på Assitejfestivalen i 2021, der mange av Kjetils elever deltok.

Belinda Braza
,
Belinda Braza

Belinda Braza er til daglig ansatt som koreograf ved Det Norske Teatret.

Der er hun også kunstnerisk leder for Bikubekveld, kunstnerisk leder for Bikubebarn, og fagkoordinator for Bevegelsesfaget ved Det Multinorske.

Hun har tidligere koreografert flere forestillinger ved Det Norske Teatret. I utvalg: Utafor, Snøkvit, Kvitebjørn Kong Valemon, Kasimir & Karoline, Jesus Christ Superstar, Den hemmelige hagen, Spelemann på taket og Sweeney Todd.

Andre forestillinger i utvalg: Peer Gynt (Nationalteateret i Zagreb/DNT), Grease og Jesus Christ Superstar (Haugesund Teater), Evita (Lørenskog Hus), Jungelboka (DNT/Rogaland Teater), Nøtteknekkeren (Trøndelag Teater), Romeo og Julie (Haugesund Teater), Peer Gynt (Gålå), Shockheaded Peter (DNT/Rogaland teater/Hannover).

Gjennom «B-Braza productions» har hun produsert fire helaftens forestillinger i sjangeren urban crossover: «Fear Infection» (2010), «I am us» (2012), «Legacy» (2013) og «Survival» (2017).

Roula Lymniati
,
Vara

Roula jobber ved Boxåpner Saupstad – en teaterskole for barn og unge i Trøndelag. Hun er fra Hellas og er utdannet drama- og musikkunstner og pedagog. Hun har gjennomført en mastergrad i “Choreomundus - International master in Dance Knowledge, Practice, and Heritage” ved Universitetet i Clermont Auvergne, Frankrike; Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Norge; Universitetet i Szeged (SZTE), Ungarn; Universitetet i Roehampton (URL), England. I tillegg har hun en mastergrad i "Musikkultur og kommunikasjon: Antropologiske og kommunikative tilnærminger til musikk" fra Universitetet for musikologi og Universitetet for media og kommunikasjon ved National Kapodistrian University of Athens. Fra 2010 til i dag har hun jobbet som utøver og musikk-/ dramapedagog spesialisert på pedagogiske og kunstneriske prosjekter for barn og tenåringer i Hellas og Norge. Hun har skrevet og regissert to teaterstykker for barn.

Mari Moe Krysinska
,
Vara

Mari er utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU. Mari har drevet Krysinska Teaterproduksjon fra 2005, og har gjennom foretaket jobbet som produsent, regissør og som skuespiller i blant annet i Teaterkompaniet Pilot.  Mari har vært regional sceneinstruktør for Nordland Fylkeskommune, leder for kulturverkstedet Lokstallen i Stjørdal, Propellen Teater og Bizarra Produksjoner AS. Mari er nå kultursjef i den nye kulturarenaen Lager11 i Trondheim, men fortsetter arbeidet som skuespiller. Hun jobber i 2020/2021 som utøver for Konstellasjonen Teaterkompani og Fabularium Produksjoner i ulike produksjoner for barn og unge.

Opp-knapp