Administrasjon

Ingvild Lien
Ingvild Lien
Daglig leder / General Manager
+47 465 03 788
ingvild.lien@assitej.no

Ingvild er utdannet skuespiller ved den anerkjente teaterskolen ALRA i London. Hun har jobbet frilans som skuespiller, regissør og scenekamp-koreograf siden 2000. I 2011 startet Ingvild Teaterkompaniet Memento hvor hun har både skrevet og regissert en rekke forestillinger. I 2017 ble Ingvild tildelt Statens Kunstnerstipend. Ingvild er også utdannet i Kultur og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge og BI. Hun har en bachelor i Engelsk fra UiO, og mastergrad i Nord-Amerikanske områdestudier fra UiO. Ingvild har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Theis Irgens
Theis Irgens
Prosjektleder / Project Manager
+47 480 27 606
theis.irgens@assitej.no

Theis har en master i kunstfag fra Universitetet i Agder og en Bachelor i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo MET. Siden 2008 har Theis laget en rekke teaterforestillinger for et ungt publikum med musikk- og figurteaterkompaniet Finken & B. Jobben som prosjektleder i Assitej Norge kombineres med oppdrag som regissør, produsent og figurmaker for egne produksjoner og andre aktører. Theis har kontor i Kristiansand, på Grim Kulturbryggeri.

Styret i Assitej Norge

Kristina Kjeldsberg
,
styreleder

Kristina har fem års regiutdannelse fra Statens Teaterhøgskole (Kunsthøgskolen i Oslo) og fem års universitetsutdannelse fra NTNU med blant annet litteraturstudier. Hun jobber som regissør, dramaturg og er styreleder i Assitej Norge. Hun har siden 2014 vært ansatt ved Dramatikkens hus som dramaturg og regissør. Delt lederskap med Line Rosvoll for Norsk Dramatikkfestival 2000–2004.

Nils Petter Mørland
,
nestleder

Nils Petter Mørland er vteatersjef ved Brageteatret, og er også kjent for å være med å etablere Det Andre Teatret i Oslo. Han er utdannet dramapedagog fra Høgskolen i Oslo, har ett år med teologi fra Universitetet i Oslo. En rolig og religiøs oppvekst i Lillesand førte til en rotete karriere som skuespiller, manusforfatter, musiker og regissør. Tidlig på 2000-tallet var han en del av improgruppa Samvirkelaget og siden har han vært en del av Teater Liksom, Isenkramteatret og Teater NIE.

Dominika Minkacz-Sira
,

Dominika Minkacz-Sira driver scenekunstkompaniet Open Window Theatre med base i Bergen. Dominika jobber primært i det frie feltet og for et ungt publikum, hennes kompetanse, både nasjonalt og internasjonalt, vil være et godt bidrag til å reflektere Assitej Norges medlemsmasse og arbeid. Du kan lese mer om Dominika og Open Window Theatre her: https://www.openwindowtheatre.com/

Guro Hustad Stugu
,

Guro jobber til daglig som kuraterende dramaturg ved Rosendal Teater i Trondheim. Hun har en BA i skuespill fra Akademi for Scenekunst og jobbet flere år som scenekunstner i det frie feltet før hun tok en master på NTNU. Hun har og plukket på seg ulike fag innenfor kulturprosjektledelse fra UiT i tillegg til fortellerkunst og ulike praktiske og teoretiske emner innenfor dans fra HiO (Oslo MET), NTNU og Stockholms Universitet. Guro er også tangonerd og har drevet tangoklubb i flere år.

Kjetil Kro Sørborg
,

Dramapedagog og regissør Kjetil Kro Sørborg har base i Kristiansand og jobber til daglig ved dramalinja på Vågsbygd videregående skole. Sørborg har også hatt regi på flere produksjoner i Kristiansand, senest på Pinters Kjøkkenheisen produsert av teaterkompaniet Kanon Produksjon. Assitej Norge har jobbet tett med Kjetil på blant annet Young Delegation, som vi arrangerte på Assitejfestivalen i 2021, der mange av Kjetils elever deltok.

Roula Lymniati
,
Vara

Roula jobber ved Boxåpner Saupstad – en teaterskole for barn og unge i Trøndelag. Hun er fra Hellas og er utdannet drama- og musikkunstner og pedagog. Hun har gjennomført en mastergrad i “Choreomundus - International master in Dance Knowledge, Practice, and Heritage” ved Universitetet i Clermont Auvergne, Frankrike; Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Norge; Universitetet i Szeged (SZTE), Ungarn; Universitetet i Roehampton (URL), England. I tillegg har hun en mastergrad i "Musikkultur og kommunikasjon: Antropologiske og kommunikative tilnærminger til musikk" fra Universitetet for musikologi og Universitetet for media og kommunikasjon ved National Kapodistrian University of Athens. Fra 2010 til i dag har hun jobbet som utøver og musikk-/ dramapedagog spesialisert på pedagogiske og kunstneriske prosjekter for barn og tenåringer i Hellas og Norge. Hun har skrevet og regissert to teaterstykker for barn.

Mari Moe Krysinska
,
Vara

Mari er utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU. Mari har drevet Krysinska Teaterproduksjon fra 2005, og har gjennom foretaket jobbet som produsent, regissør og som skuespiller i blant annet i Teaterkompaniet Pilot.  Mari har vært regional sceneinstruktør for Nordland Fylkeskommune, leder for kulturverkstedet Lokstallen i Stjørdal, Propellen Teater og Bizarra Produksjoner AS. Mari er nå kultursjef i den nye kulturarenaen Lager11 i Trondheim, men fortsetter arbeidet som skuespiller. Hun jobber i 2020/2021 som utøver for Konstellasjonen Teaterkompani og Fabularium Produksjoner i ulike produksjoner for barn og unge.

Opp-knapp