Administrasjon

Ingvild Lien
Ingvild Lien
Daglig leder / General Manager
+47 465 03 788
ingvild.lien@assitej.no

Ingvild er utdannet skuespiller ved den anerkjente teaterskolen ALRA i London. Hun har jobbet frilans som skuespiller, regissør og scenekamp-koreograf siden 2000. I 2011 startet Ingvild Teaterkompaniet Memento hvor hun har både skrevet og regissert en rekke forestillinger. I 2017 ble Ingvild tildelt Statens Kunstnerstipend. Ingvild er også utdannet i Kultur og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge og BI. Hun har en bachelor i Engelsk fra UiO, og mastergrad i Nord-Amerikanske områdestudier fra UiO. Ingvild har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Theis Irgens
Theis Irgens
Prosjektleder / Project Manager
+47 480 27 606
theis.irgens@assitej.no

Theis har en master i kunstfag fra Universitetet i Agder og en Bachelor i drama og teaterkommunikasjon fra Oslo MET. Siden 2008 har Theis laget en rekke teaterforestillinger for et ungt publikum med musikk- og figurteaterkompaniet Finken & B. Jobben som prosjektleder i Assitej Norge kombineres med oppdrag som regissør, produsent og figurmaker for egne produksjoner og andre aktører. Theis har kontor i Kristiansand, på Grim Kulturbryggeri.

Helga Aakre
Helga Aakre
Administrasjonskonsulent / Company & Project administrator
+47 986 46 986
helga.aakre@assitej.no

Helga er utdannet skuespiller ved fagskolen Teater X. I tillegg har hun en samlet bachelor innen personalledelse, administrasjon og organisasjonspsykologi ved Høgskolen i Østfold, og flerkulturell forståelse ved USN (Universitetet i Sørøst-Norge). Helga har bred erfaring og kompetanse innen ledelse og utvikling, og har arbeidet som produsent, prosjekt og kunstnerisk leder innen kulturfeltet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt siden 1995. Jobben som administrasjonskonsulent i Assitej Norge kombineres med oppdrag som produsent og kunstnerisk leder for egne prosjekter og andre aktører. Helga har kontor i 3.etasje på Sentralen i Oslo.

Styret i Assitej Norge

Kristina Kjeldsberg
,
styreleder

Kristina har fem års regiutdannelse fra Statens Teaterhøgskole (Kunsthøgskolen i Oslo) og fem års universitetsutdannelse fra NTNU med blant annet litteraturstudier. Hun jobber som regissør, dramaturg og er styreleder i Assitej Norge. Hun har siden 2014 vært ansatt ved Dramatikkens hus som dramaturg og regissør. Delt lederskap med Line Rosvoll for Norsk Dramatikkfestival 2000–2004.

Cecilie Lundsholt
,
nestleder

Cecilie er påtroppende teatersjef ved Teater Vestland. Hun var i perioden 2015-2019 kunstnerisk leder ved Teatret Vårt i Molde, avdeling scenekunst for barn og unge i Ålesund. Hun har sin skuespillerutdanning fra London og jobbet fram til 2015 som skuespiller, produsent, dramatiker og dramaturg. I 2019 ble Cecilie tildelt Statens kunstnerstipend. Cecilie sitter i Assitej Internationals Executive Committee og bidrar stort til Assitej Norges engasjement i det internasjonale nettverket.

Nils Petter Mørland
,

Nils Petter er nå teatersjef ved Brageteatret, og er også kjent for å være med å etablere Det Andre Teatret i Oslo. Han er utdannet dramapedagog fra Høgskolen i Oslo, har ett år med teologi fra Universitetet i Oslo. En rolig og religiøs oppvekst i Lillesand førte til en rotete karriere som skuespiller, manusforfatter, musiker og regissør. Tidlig på 2000-tallet var han en del av improgruppa Samvirkelaget og siden har han vært en del av Teater Liksom, Isenkramteatret og Teater NIE.

Guro Hustad Stugu
,

Guro jobber til daglig som kuraterende dramaturg ved Rosendal Teater i Trondheim. Hun har en BA i skuespill fra Akademi for Scenekunst og jobbet flere år som scenekunstner i det frie feltet før hun tok en master på NTNU. Hun har og plukket på seg ulike fag innenfor kulturprosjektledelse fra UiT i tillegg til fortellerkunst og ulike praktiske og teoretiske emner innenfor dans fra HiO (Oslo MET), NTNU og Stockholms Universitet. Guro er også tangonerd og har drevet tangoklubb i flere år.

Kristian Nødtvedt Knudsen
,

Kristian er førsteamanuensis i Teater ved Institutt for Visuelle og Sceniske fag ved UiA. Kristian er også emneansvarlig i masteremnet Kunstfagformidling (KF401) og underviser også på PhD-programmet Kunst-i-Kontekst, Bachelor i Samtidsteater og Bachelor i Litteratur, film og teater. Han er deltager i flere forsknings- og samarbeidsprosjekter både nasjonalt og internasjonalt, blant andet: Creative Europe-projektet ConnectUp med særlig fokus på Theatre Mediation Programme og forskningsgruppen "Kunst og Barn & Unge" (UiA). Kristian er også hovedredaktør i Jased - Journal for Research in Arts and Sports Education.

Roula Lymniati
,
Vara

Roula jobber ved Boxåpner Saupstad – en teaterskole for barn og unge i Trøndelag. Hun er fra Hellas og er utdannet drama- og musikkunstner og pedagog. Hun har gjennomført en mastergrad i “Choreomundus - International master in Dance Knowledge, Practice, and Heritage” ved Universitetet i Clermont Auvergne, Frankrike; Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Norge; Universitetet i Szeged (SZTE), Ungarn; Universitetet i Roehampton (URL), England. I tillegg har hun en mastergrad i "Musikkultur og kommunikasjon: Antropologiske og kommunikative tilnærminger til musikk" fra Universitetet for musikologi og Universitetet for media og kommunikasjon ved National Kapodistrian University of Athens. Fra 2010 til i dag har hun jobbet som utøver og musikk-/ dramapedagog spesialisert på pedagogiske og kunstneriske prosjekter for barn og tenåringer i Hellas og Norge. Hun har skrevet og regissert to teaterstykker for barn.

Mari Moe Krysinska
,
Vara

Mari er utdannet ved Kingston University, London og Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre, London. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra NTNU. Mari har drevet Krysinska Teaterproduksjon fra 2005, og har gjennom foretaket jobbet som produsent, regissør og som skuespiller i blant annet i Teaterkompaniet Pilot.  Mari har vært regional sceneinstruktør for Nordland Fylkeskommune, leder for kulturverkstedet Lokstallen i Stjørdal, Propellen Teater og Bizarra Produksjoner AS. Mari er nå kultursjef i den nye kulturarenaen Lager11 i Trondheim, men fortsetter arbeidet som skuespiller. Hun jobber i 2020/2021 som utøver for Konstellasjonen Teaterkompani og Fabularium Produksjoner i ulike produksjoner for barn og unge.

Opp-knapp