Masterclass med Andrew Stanford fra IIAN og Replay Theatre

Masterclass med Andrew Stanford fra IIAN og Replay Theatre
Andrew Stanford
Andrew Stanford

På Showbox er vi veldig stolte over å kunne tilby en en masterclass i Inclusive Theatre med Andrew Stanford fra Replay Theatre (UK). Stanford er leder av Assitej Internationals undernettverk International Inclusive Arts Network (IIAN) sammen med Nishna Mehta.

Onsdag 30.november arrangerer vi workshop forscenekunstnere, med Andrew Standford fra Replay Theatre i Nord-Irland på Showboxfestivalen. Replay har i flere år utviklet tilrettelagte forestillinger for det unge publikummet. Denne masterclassen tar for seg praktiske metoder for å kunne jobbe frem scenekunstproduksjoner for publikum med ulike nevrodiverse utfordringerog/eller funksjonsvariasjoner. Denne workshopen er et samarbeid med Scenekunstbruket og Norsk Skuespillersenter.

Andrew Stanford er også leder av Assitej International’s undernettverk International Inclusive Arts Network(IIAN), sammen med Nishna Mehta. IIAN er et nettverk det er verdt å gjøre seg bedre kjent med om man er interessert i møte andre med interesser for, eller enorm kompetanse på, arbeidet med inkluderende scenekunst. Dette er jo et litt upløyd terreng fortsatt i Norge, men i andre land har mange lenge forsket på, og utviklet, gode metoder for å imøtekomme flere publikumsgrupper med type evner og muligheter. 

Opp-knapp