Open call: Teaterlørdag UNG våren 2023

Open call: Teaterlørdag UNG våren 2023
Teaterlørdag UNG høsten 2022
Teaterlørdag UNG høsten 2022

Har du en fiks ferdig forestilling med maks 4 utøvere som kan spilles for det unge publikumet mellom 0-19 år? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Teaterlørdag Ung er et scenekunsttilbud på Sentralen som Assitej Norge og Sentralen Ung produserer sammen med støtte fra Oslo Kommune. Ideen er å kunne tilby sykt bra scenekunst til sykt lav pris – sånn at scenekunst blir tilgjengelig for foreldre og barn å oppleve sammen!

Vi tilbyr honorar på 5500 kr pr utøver, pluss et adminhonorar på 2500 kr for kompanier/scenekunstnere fra det frie feltet.  Du må kunne rigge opp samme dag på maks 4timer, og ned på tre timer, forestillingen må være ferdig til å spilles, men trenger ikke å ha hatt premiere. Assitej Norge og Sentralen markedsfører i våre kanaler. Assitej Norge inviterer inn beslutningstakere og andre interessenter, samt at vi presenterer programmet for internasjonale programmere.

Vi oppfordrer produksjoner fra hele landet til å søke og kan tilby reisestøtte for de som trenger det. Et estimat av reiseutgifter må oppgis i søknaden.

 

Forestillingene spilles i Gymsalen og Hvelvet, les mer om lokalene her: https://www.sentralen.no/arrangementslokaler#gymsalen og https://www.sentralen.no/arrangementslokaler#hvelvet

Datoene for våren 2023 er:

21. januar – Sentralen Gymsalen
25. februar – Sentralen Gymsalen
11. mars - Sentralen Gymsalen
1. april – Sentralen Gymsalen
6. mai – Sentralen Hvelvet

Disse datoene kan ikke flyttes på.

Klikk her for å gå til søknadsskjemaet

Opp-knapp