Assitej Norge på Segni Giglio Teen-Program

Assitej Norge på Segni Giglio Teen-Program
Segni al Giglio 2022
Segni al Giglio 2022

Teen-Program på Segni Giglio Island er en scenekunstfestival for og med ungdomsdelegater, Assitej Norge var med i år og fikk med gode samtaler med unge mennesker og ikke minst fantastiske scenekunstopplevelser på den vakre italienske øya.

Assitej Norge er blitt spurt om å delta som norsk partner i TEEN-programmet i regi av Segni di Infanza i Italia.

Daglig leder Ingvild Lien deltok derfor sammen med en norsk deltager på Segni Giglio TEEN. Dette programmet går ut på å tilbringe tid sammen med ungdommer ved å gå turer, se scenekunst sammen på festivalen, og ikke minst samtale sammen og med de voksne delegatene. Festivalen skjer på den pittoreske øya Giglio uten for Toscana. Her kunne delegatene oppleve scenekunst fra Italia, Frankrike og Litauen.På grunn av sykdom og flystreik var det dessverre ikke andre nasjoner enn Norge og Italia som var representert blant ungdommene. Men disse fant tonen lett og det ble en flott kulturell utveksling mellom både dem og blant oss voksne delegater.Når samarbeidet er mer etablert vil Assitej Norge komme med en åpen utlysning for ungdommer som ønsker å delta på TEEN-programmet fra Norge.

Her kan du lese mer om Segni di Infanza Giglio https://www.segnidinfanzia.org/en/news/are-you-between-15-and-25-years-old-come-with-us-to-the-giglio-island/

Opp-knapp