Audun Krüger er ny produksjonsmedarbeider

Audun Krüger er ny produksjonsmedarbeider
Foto: Privat
Foto: Privat

ASSITEJ Norge utlyste en ny stilling som prosjektmedarbeider i Oslo rett før jul. Vi fikk inn over 200 sterke søkere og til slutt falt valget på Audun Krüger til stillingen, som har en imponerende bakgrunn innen teaterproduksjon og ledelse. Dette er en ny stilling med mange varierte oppgaver som vil jobbe tett med daglig leder Ingvild Lien. Theis Irgens, som jobber ved Kristiansands-kontoret i ASSITEJ Norge har gått ned til 50% stilling, og da er det nødvendig å øke staben i Oslo.

- Det var litt overveldende å få inn så mange gode søknader, og det tok dermed mer tid enn forventet å se gjennom alle, sier daglig leder Ingvild Lien. - Det er mange brikker som skal falle på plass for å velge den riktige kandidaten. Denne stillingen krever en bred kompetanse innen mange områder, og det mener vi at Audun Krüger har. Det var mange godt kvalifiserte folk som gjerne ville jobbe i ASSITEJ Norge, så det var ikke bare lett å velge. Kanskje det sier noen om arbeidsmarkedet i bransjen vår for tiden, men samtidig tenker vi at det jo også er en veldig attraktiv stilling. Det er jo rett og slett ganske fett å få jobbe med scenekunst i verdens største scenekunstnettverk for det unge publikummet!

Med en akademisk og praktisk bachelorgrad fra University of York innen Theatre: Writing, Directing and Performance, har Audun Krüger en solid forankring i både teoretisk og praktisk teaterarbeid. Han har spesialisert seg i produksjonsledelse og har siden 2018 jobbet som inspisient og produksjonsleder både som frilanser og på ulike teaterinstitusjoner. Han kommer til ASSITEJ Norge fra Brageteatret.

Krüger har en omfattende erfaring med alle aspekter av teaterproduksjon, og de siste årene har han spesielt rettet fokuset mot scenekunst for det unge publikummet. Fra store produksjoner som "Matilda" på Folketeatret til mindre turneer og forestillinger i regi av Den kulturelle skolesekken (DKS), har han bidratt til å skape gode teateropplevelser for det unge publikummet.

Med et ønske om å gjøre scenekunst tilgjengelig for alle bringer Krüger med seg et sterkt engasjement for ASSITEJ Norges arbeid. Han har god oversikt over norsk scenekunst med erfaring fra både Dansens Hus og Dramatikkens Hus, han har erfaring med administrativt arbeid, og sosiale medier. Dette er kompetanse ASSITEJ Norge trenger!

Vi ser frem til at Audun skal bli en del av ASSITEJ Norges team, og vi tror hans erfaring og engasjement gjør ham til en verdifull tilvekst for organisasjonen.

Opp-knapp