INAF 2023 - Fagprogram

INAF 2023 - Fagprogram
INAF - Fagprogram
INAF - Fagprogram

What Matters Most - Årets tematikk har gitt oss muligheten til å legge et viktig, vakkert og variert fagprogram som handler om både kunstneriske metoder, tilnærming til nye publikumsgrupper, internasjonalt samarbeid, mangfold og inkludering.

Fagprogrammet finner du her

Som alltid henger vårt fagprogram tett sammen med tematikken for festivalen og da også det kunstneriske programmet. Årets fagprogram består av praktiske workshops for scenekunstnere, produsenter, pedagoger, og andre interesserte Vi kan skilte med seminarer som tar for seg internasjonalt samarbeid, inkludert speed-pitching for internasjonale produsenter. Du kan få workshops i arbeidsmetoder i forhold til inkluderende scenekunst for publikum med funksjonsvariasjoner, eller i kollektive skapelsesprosesser. Via ConnectUp har kan vi tilby en masterclass i regi med fokus på å jobbe med nye utøvere og publikumsgrupper. I det hele tatt er det mye å ta av etc for de som jobber profesjonelt med scenekunst!

Fagprogrammet passer for festivalens målgruppe - nemlig alle som jobber profesjonelt med scenekunst for det unge publikummet. Vi ønsker scenekunstnere, pedagoger og produsenter, studenter og alle som er på evig søken etter ny kunnskap og erfaringsutveksling velkommen på INAF - The International Norwegian ASSITEJ Festival 2023!

I tillegg til faglig påfyll blir INAF også en unik mulighet til å knytte kontakter med kollegaer i inn- og utland, utvikle nye samarbeid og å få masse masse inspirasjon!

Opp-knapp