INAF ALREADY IN SEPTEMBER!

INAF ALREADY IN SEPTEMBER!
INAF - 12-16.SEPTEMBER 2023 I KRISTIANSAND
INAF - 12-16.SEPTEMBER 2023 I KRISTIANSAND

Hold av 12-16.september for INAF! INAF er den nye forkortelsen for ASSITEJ-festivalen og står for The International Norwegian ASSITEJ Festival.

Hold av 12-16.september for INAF! INAF er den nyeforkortelsen for ASSITEJ-festivalen og står for The International Norwegian ASSITEJFestival. Dette navnet er både internasjonalt og forteller at det skjer i Norgeundre paraplyen ASSITEJ. Vi fikk inn over 300 søknader fra 61 ulike land og dethar vært litt av en kabal som skulle gå opp, både økonomisk og for å dekke hele målgruppen fra 0-19 år og innen de ulike scenekunstsjangerne. Vi har landet på et spennende program, og er i tillegg også festivalarena for EU-prosjektetConnectUp. Her har vi to spennende produksjoner; Tabu og Tabula Rasa. Disse er laget i samarbeid mellom landene Portugal, Østerrike og Tyskland.

 

I tillegg til et unikt kunstnerisk program har vi også mye spennende fagprogram. Vi kan tilby to masterklasser i directing med fokus på kollektive skapelsesprosesser og hvordan involvere et unge i scenekunstproduksjoner. Vi har hele fire EU/EØS-prosjekter til stede og vi taren samtale om internasjonalt samarbeid, utfordringer og gleder. Vi gir deg et kræsj-kurs i hva Theatre Mediation egentlig er og hvordan det kan anvendes. Og ikke minst kan du få muligheten til å pitche din produksjon for et knippe internasjonale programmerere! Årets festival får et stort internasjonalt preg og vi vil gjerne vise frem alt det fantastiske norsk scenekunst har å by på! Så selv om du ikke spiller forestilling hos oss i år – ta turen, utvid nettverket ditt utover landegrensene og bli inspirert!

Opp-knapp