Open Call for Pitching Events at Bibu in Sweden May 2024

Open Call for Pitching Events at Bibu in Sweden May 2024

NBAN - NORDIC-BALTIC GATHERING PÅ BIBU I 2024 har the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) lagt opp til flere felles arrangementer blant annet på Bibu i Sverige hvor vi skal arrangere ulike eventer på Nordic-Baltic Gathering som del av festivalen. Du kan nå søke deg inn som en av 8 scenekunstnere fra regionen som får muligheten til å presentere seg på BIBU for en rekke internasjonale scenekunstnere og programmerere.

I 2024 har the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) lagt opp til flere felles arrangementer blant annet på Bibu i Sverige hvor vi skal arrangere ulike eventer på Nordic-Baltic Gathering som del av festivalen. Du kan nå søke deg inn som en av 8 scenekunstnere fra regionen som får muligheten til å presentere seg på BIBU for en rekke internasjonale scenekunstnere og programmerere.

Vi har hatt stor suksess med pitching-eventer, både på vår egen festival INAF i september i år, og på ASSITEJ Artistic Gathering på Bibu i fjor. Nå har NBAN slått seg sammen og skapt et stort arrangement som fronter det nordisk-baltiske nærværet på årets utgave av BIBU. Festivalen går av stabelen i Helsingborg fra 15. - 18.mai og nå ser vi etter scenekunstnere som vil presenterer seg her. Det kommer selvsagt mange svenske, og nordiske programmerere, men også en rekke internasjonale. Vi ønsker også å danne møteplasser for scenekunstnere i norden og baltikum som ønsker å utforske mulige samarbeid.

Les mer om vår open call og finn søknadsskjema på våre sider om NBAN

Opp-knapp