Billetter og praktisk info

Festivalpass og billetter

Festivalpass

Festivalpass gir deg mulighet til å velge billetter til alle forestillingene i det offisielle programmet, så lenge det finnes ledige billetter. Med festivalpass kommer du også inn på alle forestillinger så lenge det er plass når forestillingen starter.

Passet inkluderer tilgang til hele fagprogrammet, utenom Workshopen til David Glass på mandag og tirsdag. Det kan være lurt å melde seg på "Masterclass in Directing" og "Introduction to Theatre Mediation" for å være sikker på å få plass, da det er begrensede plasser.

Priser for festivalpass:
Ordinær: 1100 kr
ASSITEJ-medlem: 750 kr
Scenekunst Sør-medlem: 750 kr
Student: 750 kr

Kjøp festivalpass her!
Når du har kjøpt festivalpass sender vi deg en epost (til den epostadressen du bruker til å kjøpe festivalpasset). I denne eposten er det mye viktig informasjon, blant annet lenke til å velge billetter. Eposten kommer fra assitejnorway@gmail.com, så det er viktig å godkjenne denne adressen eller sjekke spam-folderen hvis ikke du har fått eposten i løpet av en dag.

Enkeltbilletter

Dersom du kun ønsker å se en forestilling eller to, eller bare kan besøke festivalen én dag, er det mulig å kjøpe enkeltbilletter. Enkeltbilletter til forestillingene kommer i salg 1. september. Enkeltbilletter til fagprogram kan kjøpes med Vipps i døra.

Priser for enkeltbilletter:
Forestilling: 150 kr
Lørdagskilden: 50 kr
Fagprogram-event: 50 kr

Billetter på kilden.com

Hotell

Vårt festivalhotell er Clarion Hotel Ernst. Vi har en avtale som gir 15% rabatt for festivaldelegater. Du får informasjon om rabattkode på epost når du har kjøpt festivalpass.

Det finnes flere hoteller i sentrum å velge mellom dersom det er fullt på Ernst.

Lokal transport

Det aller meste som skjer under festivalen holder seg innenfor ti minutters gangavstand i sentrum av Kristiansand. Unntaket er Tower of Babel, som spilles på Vågsbygd Kultursenter, ca 10 minutter med buss (linje M1 mot Voiebyen og M2 mot Flekkerøy), fra Tollbodgata P (midt i kvadraturen).

Festivalkontor

Festivalkontoret vårt finner du på Bare Studenthus i Skippergata 24 b (gamle Sørlandet Kunstmuseum, for de som har vært innom der før). Det er åpent fra 9:00 - 16:00 hver dag under festivalen.

Finn fram

Under ser du en oversikt over alle stedene vi har program, med lenke til google maps.

Opp-knapp