Alle Nyheter

January 16, 2024

MEDSKAPENDE SCENEKUNST - AMBISJONER OG UTFORDRINGER workshop tilbud til ASSITEJ medlemmer

Invitasjon til fagseminar og workshop med tema MEDSKAPENDE SCENEKUNST - AMBISJONER OG UTFORDRINGER I 2024 blir Bergen Borgerscene 10 år! Som medlem av ASSITEJ Norge får du egen rabatt på workshopen.

Les mer
January 17, 2024

Open Call for ASSITEJ Artistic Gathering i Frankrike 2025

ASSITEJ International og Scènes d’enfance – ASSITEJ France søker nå forestillinger til ASSITEJ Artistic Gathering 2025. Vi håper på et norsk bidrag til programmet og hjelper gjerne til med søknadsprosessen. Fristen er 15.februar.

Les mer
December 20, 2023

God Jul fra ASSITEJ Norge

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til nye muligheter sammen i 2024.

Les mer
December 20, 2023

Ledig stilling som prosjektmedarbeider i ASSITEJ Norge

ASSITEJ Norge har et høyt aktivitetsnivå og en liten administrasjon, vi trenger å bli flere! Nå ser vi etter en medarbeider i 100% stilling til kontoret vårt i Oslo. Er du vår nye kollega?

Les mer
December 18, 2023

NBAN PÅ AAG23 I SERBIA

Regionale og Transnasjonale nettverk har stor betydning både innad i sin egen region og i det globale ASSITEJ nettverket. NBAN inviterte til samtale om nettopp dette på ASSITEJ Artistic Gathering i Serbia i november 2023.

Les mer
December 20, 2023

Open Call for Pitching Events at Bibu in Sweden May 2024

NBAN - NORDIC-BALTIC GATHERING PÅ BIBU I 2024 har the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) lagt opp til flere felles arrangementer blant annet på Bibu i Sverige hvor vi skal arrangere ulike eventer på Nordic-Baltic Gathering som del av festivalen. Du kan nå søke deg inn som en av 8 scenekunstnere fra regionen som får muligheten til å presentere seg på BIBU for en rekke internasjonale scenekunstnere og programmerere.

Les mer
September 22, 2023

INAF Festival Team Extends Heartfelt Thanks

INAF: What Matters Most Festival Team Extends Heartfelt Thanks to Everyone involved As the curtains draw to a close on this year's International Performing Arts Festival (INAF): What Matters Most, we, the festival team, are overwhelmed with gratitude and appreciation for the incredible support we've received from our national and global community of artists and arts enthusiasts.

Les mer
September 10, 2023

The Nordic-Baltic ASSITEJ Network - NBAN

Get to know the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) at INAF! The NBAN works to promote and strengthen performing arts in and from our region. At the DKS-pitch at INAF we will introduce you to opportunities in our network.

Les mer
August 21, 2023

INAF 2023 - Fagprogram

What Matters Most - Årets tematikk har gitt oss muligheten til å legge et viktig, vakkert og variert fagprogram som handler om både kunstneriske metoder, tilnærming til nye publikumsgrupper, internasjonalt samarbeid, mangfold og inkludering.

Les mer
August 20, 2023

INAF - Kunstnerisk Program

Vi er stolte over å kunne presentere 9 spennende forestillinger til årets International Norwegian ASSITEJ Festival - INAF! Programmet har spennende scenekunstuttrykk fra Norge og utlandet som dekker målgruppen 0-19 år! Forestillingene svarer alle på utlysningen om scenekunst som er livs-viktig eller død-viktig - altså What Matters Most!

Les mer
July 6, 2023

GOD SOMMER!

God sommer! Da tar vi en liten sommerferie og pause i festivalplanleggingen! Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Les mer
August 11, 2023

HAR DU INTERNASJONALE AMBISJONER?

Har du internasjonale ambisjoner for din scenekunst? På INAF – The International Norwegian ASSITEJ Festival 12-16.september 2023, har du muligheten til å pitche inn til internasjonale programmerere.

Les mer
July 7, 2023

INAF ALREADY IN SEPTEMBER!

Hold av 12-16.september for INAF! INAF er den nye forkortelsen for ASSITEJ-festivalen og står for The International Norwegian ASSITEJ Festival.

Les mer
June 5, 2023

INAF ALREADY!

12. – 16. september 2023 går den 17. Assitejfestivalen i Kristiansand av stabelen. Det betyr at vår internasjonale scenekunstfestival har 30-årsjubileum! I 2023 er festivalen også vertskap for det spennende EU-prosjektet ConnectUp. Vi jobber med‍ å sette sammen et sterkt internasjonalt scenekunstprogram, et sylskarpt fagprogram, og gode nettverksmuligheter med programmerere fra hele verden!

Les mer
June 7, 2023

ASSITEJ Norge Sommerfest!

Come join us at our summer party for drinks and fun at Prindsens Hage June 15 at 19.00

Les mer
March 1, 2023

Assitej Norge og Uni med Heinco på Kitoksfestivalen i Vilnius

Assitej Norge programmerte UNI med HeinCo til Kitoks Festival og turné i Litauen som del av EØS-prosjektet Across Borders. Danseforestillingen UNI ble svært godt mottatt blant det litauiske og internasjonale publikummet. Etter 2 år med pandemi er vi endelig i gang med å kunne bidra til å eksportere norsk scenekunst til utlandet!

Les mer
June 1, 2023

Workshop: Inkluderende scenekunst med Andrew Stanford

Inkluderende scenekunst er et satsningsområde flere steder i norsk kulturliv, og i Den kulturelle skolesekken. Det finnes midler til scenekunstnere som ønsker å utforske dette segmentet, men har du kompetansen som trengs? Og hvordan kan du utvikle ditt eget kunstnerskap i dette arbeidet? Vi inviterer scenekunstnere til tre dagers workshop i inkluderende scenekunst, for et neurodivergent publikum med ulike funksjonsvariasjoner.

Les mer
March 13, 2023

Assitej Norge holder pitchekurs på Regionalt Bransjetreff i Sunnfjord

Du har produksjonen på plass, men har du det som skal til for å gi den et videre liv? Assitej Norge gir et kræsjkurs i markedsføring og pitching av din scenekunstproduksjon på det regionale bransjetreffet i Sunnfjord rett etter påske. Det hele starter 29.mars digitalt og andre del IRL på TeaterVestland i Førde.

Les mer
November 22, 2022

Over 300 applicants from over 60 countries to our 2023 Assitej Festival!

We received over 300 applications from over 60 different countries! WOW for our Open Call for the 2023 Norwegian Assitej Festival - What Matters Most! Looking forward to see you at our international performing arts festival in Kristiansand, Norway 12- 16th September 2023 at Kilden teater og konserthus!

Les mer
November 22, 2022

Meet the artists in our Assitej TYA Oslo Residence

This fall we had an open call for a residency for performing artists within theatre for young audiences (TYA) from the Nordic-Baltic Region here in Oslo. We received an overwhelming amount of applications from so many talented artists in our region. We landed on these ten wonderful people, here you can read more about them and their thoughts on the topic we are exploring - Solitude.

Les mer
Opp-knapp