Alle Nyheter

September 21, 2022

EU-Project Across Borders i Litauen. Husk å søke inn din forestilling innen 25. september

Open Call for participation in the EEA project Across Boarders: Theatre for Young Audience!!!! Assitej Norway is looking for two Norwegian performances to be shown at the Kitoks Festival in Lithuania and three other cities in the period 20-28th January 2023.

Les mer
September 20, 2022

OPEN CALL: ASSITEJFESTIVALEN 2023 – WHAT MATTERS MOST

From 12 to 16 September 2023, the 17th International Assitej Festival in Kristiansand will take place and it’s our 30th anniversary! We look forward to receiving many exciting proposals for our open call! The application deadline is 15 November.

Les mer
August 29, 2022

Få med deg høstens sesong av Teaterlørdag Ung!

Teaterlørdag Ung er allerede i gang. Neste forestilling spilles 10.september og fortsetter helt frem til 10.desember. En unik sjansen til å oppleve god scenekunst til en billig penge - se hva kollegaer jobber med, eller benytt anledningen til å se scenekunst sammen med barna!

Les mer
August 29, 2022

Husk søknadsfrist for Directors in TYA Assitej Germany 25.september!

Vil du delta på en spennende residens for regissører i scenekunst for det unge publikummet? Assitej Tyskland arrangerer igjen en ukes lang workshop ved et teater i Tyskland hvor regissører møtes og jobber rundt en tematikk. Søknadsfristen er 25.september - send en søknad til info@assitej.no i dag!

Les mer
August 11, 2022

Open call: TYA OSLO - Performing Arts Residency

Open Call: ASSITEJ NORWAY’s Residency for Nordic-Baltic Performing Artists in TYA. 28 Nov – 4 Dec 2022. Application deadline: September 15th.

Les mer
July 4, 2022

Takk til alle som feiret vårt 40-års jubileum

Det ble en flott feiring med gode ord og deilig kake i Kronesalen og takterrassen på Sentralen 15.juni. Tusen takk til alle som bidro!

Les mer
July 4, 2022

Assitej Norge på Segni Giglio Teen-Program

Teen-Program på Segni Giglio Island er en scenekunstfestival for og med ungdomsdelegater, Assitej Norge var med i år og fikk med gode samtaler med unge mennesker og ikke minst fantastiske scenekunstopplevelser på den vakre italienske øya.

Les mer
July 4, 2022

God Sommer fra Assitej Norge

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Les mer
June 1, 2022

Bli med på 40-års feiringen av Assitej Norge 15.juni på Sentralen

Under Hedda-dagene, nærmere bestem 15.juni kl 19.00 blir det fest! Vi håper du vil komme og feire sammen med oss på Sentralen. Festen starter innendørs i Kronesalen, og vi satser på nydelig vært og har også booket Sentralens nye takterrasse. Kom tidlig for å få med deg velkomstdrink og enkel servering, og kake da selvfølgelig! Assitej International ble etablert i 1965 og Assitej Norge har altså eksistert siden 1982! Har du noen gode Assitej-historier fra inn- og utland vil vi gjerne høre fra dere!

Les mer
June 1, 2022

Årsmøte i Assitej Norge - velkommen til nye styremedlemmer

Årsmøte i Assitej Norge ble avholdt på Sentralen 24.mai og på Zoom for de som ikke oppholdt seg i Oslo. Her fikk vi gått gjennom alle formaliteter og gjennomført valg.

Les mer
June 1, 2022

Assitej Norge på Assitej Artistic Gathering 2022 i Sverige

I mai har vi deltatt på Assitej Artistic Gathering 2022 i Helsingborg - og det var flott å oppdage at det fortsatt finnes en verden der ute!

Les mer
March 23, 2022

Norway Now: Young Audiences

Her er de 13 norske kunstnere/kompanier som er valgt ut til å delta på Bibu - scenkonstbiennalen for det unge publikummet og Assitej Artistic Gathering i Helsingborg, Sverige mai 2022.

Les mer
April 6, 2022

Teaterlørdag UNG: Henrija

Lørdag 7. mai presenterer vi forestillingen Henrija - av og med Peter Kolbjørnsen.

Les mer
March 20, 2022

Teaterlørdag UNG: Frid i skogen den grøne

Lørdag 4. april presenterer vi Frid i skogen den grøne av Sigmund Løvåsen
. Alle billettinntektene fra denne forestillingen blir donert til Unicef sitt arbeid for å hjelpe barn på flukt fra Ukraina.

Les mer
March 24, 2022

Up & out in 3 days - internasjonal strategi og tilstedeværelse

Assitej Norge Workshop: Up and Out in 3 Days - Internasjonal strategi og tilstedeværelse. Kursdager er: 26. - 28. april fra 10-15 hver dag. Påmelding til: ingvild.lien@assitej.no innen 8.april!

Les mer
February 9, 2022

Teaterlørdag Ung - scenekunst av svært høy kvalitet til en svært lav pris!

Teaterlørdag UNG er et samarbeid mellom Sentralen Ung og Assitej Norge, og er støttet av Oslo Kommune. Ideen er å kunne gi barn og unge med deres foreldre en mulighet til å se ikke-institusjonelle forestillinger sammen til en svært lav pris. Videre er målsettingen for Assitej Norge å fremme profesjonell scenekunst og scenekunstutøvere ovenfor beslutningstakere og potensielle samarbeidspartnere.

Les mer
February 22, 2022

ASSITEJ - VERDENS STØRSTE SCENEKUNSTNETTVERK FOR DET UNGE PUBLIKUMMET

Visste du at Assitej er verdens største scenekunstnettverk innen det unge publikummet? Visste du at Assitej fremmer profesjonell scenekunst i hele verden? Assitej Norge er en del av dette nettverket og som medlem får du tilgang til jobbmuligheter, informasjon om samarbeid og kompetanseheving, og en solid organisasjon i ryggen som fremmer profesjonelle scenekunst!

Les mer
March 2, 2022

NORWAY NOW /OPEN CALL BIBU 2022 ASSITEJ ARTISTIC GATHERING

Danse- og teatersentrum arrangerer Norway Now på Assitej Artistic Gathering BIBU i Sverige. Dette gjør de i samarbeid med Assitej Norge - og du kan nå søke om deltagelse! Søknadsfrist 11.mars.

Les mer
June 7, 2021

Organisering av scenekunstkompanier Vol2

I april inviterte Assitej Norge til halvdagsseminar for å belyse en rekke problemstillinger rundt organiseringen av scenekunstkompanier i Norge. Tiden strakk ikke til og det var tydelig i etterkant av møtet at det var mer igjen å diskutere. Sammen med Heddadagene inviterer derfor Assitej til et oppfølgingsseminar med ambisjon om å føre diskusjonene et stykke videre.

Les mer
June 7, 2021

Dushinka Andresen til Directors in TYA Germany i juni 2021

Scenekunstner Dushinka Andresen deltar på Assitej Tysklands Directors in TYA

Les mer
Opp-knapp