Alle Nyheter

June 19, 2024

ASSITEJ International World Congress & Artistic Gathering

Vi reiste fire delegater som representanter for ASSITEJ Norge for å delta på ASSITEJ International World Congress & Artistic Gathering for å få Theis Irgens valgt inn i Executive Committee for det internasjonale nettverket og bygge flere, sterkere og nye kontakter og samarbeidspartnere!

Les mer
June 18, 2024

Theis Irgens er valgt inn i Executive Committee

Styret i ASSITEJ International, ofte kalt EC, velges for 3 år av gangen. I perioden 2024-2027 er Theis Irgens valgt inn som styremedlem. Theis Irgens er prosjektleder i ASSITEJ Norge og jobber som scenekunstner i scenekunstkollektivet Spektra.

Les mer
June 17, 2024

International Catalogue - Explained

The international catalogue is an overview of Norwegian TYA companies and artists who are available for international guest performances and touring.

Les mer
May 15, 2024

Celebrating Nordic-Baltic Creativity: Introducing the Participating Artists

At the heart of the upcoming Nordic-Baltic Gathering and NBAN-pitching events at Bibu lies a mission far beyond mere performance presentations.

Les mer
May 15, 2024

Bli med oss til Cuba! (På en måte)

Vi i ASSITEJ Norge er opptatt av å skape internasjonale muligheter for alle våre medlemmer. Om en uke reiser vi en delegasjon til ASSITEJ World Congress og Artistic Gathering på Cuba.

Les mer
June 11, 2024

TYAOslo Application Closed and Selection Process Beginning

Ten days after the TYAOslo residency application deadline we're happy to announce the amazing number of applications for this years residency!

Les mer
May 15, 2024

Norsk Scenekunst på NBAN-Pitch på Bibu: Sticky Productions og Teater Leikhus

De neste to dagene vil to de to norske scenekunstkompaniene, Sticky Productions og Teater Leikhus delta på de to prestisjefylte arrangementene Speed-Pitch og NBAN-Pitch i regi av det nordisk-baltiske ASSITEJ-nettverket (NBAN). Disse deltakelsene understreker den stadig voksende internasjonale appellen til norsk scenekunst og demonstrerer betydningen av slike arrangementer for å fremme kulturell utveksling og samarbeid på tvers av landegrensene.

Les mer
May 15, 2024

Nordic-Baltic ASSITEJ Network Presents: A Showcase of Performing Arts from the Nordic-Baltic Region

In a celebration of creativity and collaboration, the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) announces two groundbreaking events aimed at fostering connections within the performing arts community and expanding opportunities for artists across borders.

Les mer
April 5, 2024

OPEN CALL: TYAOslo Residency 2024

How can you as an artist make an impact? Change the world? For the better! We are excited to announce the open call for ASSITEJ Norways's TYAOslo Residency for performing artists working with Theatre for Young Audiences 2024!

Les mer
March 14, 2024

NBAN: Sticky Productions og Teater Leikhus valgt ut til Pitching

Open Call I 2024 har NBAN lagt opp til flere felles arrangementer blant annet på Bibu i Sverige hvor vi skal arrangere ulike eventer på Nordic-Baltic Gathering som del av festivalen. Vi hadde ute en Open Call i høst for nordiske og baltiske scenekunstnere hvor vi så etter 16 scenekunstnere fra regionen som får muligheten til å presentere seg på BIBU for en rekke internasjonale scenekunstnere. NBAN har nå i fellesskap valgt ut hvilke kompanier som skal presentere.

Les mer
March 14, 2024

Audun Krüger er ny produksjonsmedarbeider

ASSITEJ Norge utlyste en ny stilling som prosjektmedarbeider i Oslo rett før jul. Vi fikk inn over 200 sterke søkere og til slutt falt valget på Audun Krüger til stillingen, som har en imponerende bakgrunn innen teaterproduksjon og ledelse. Dette er en ny stilling med mange varierte oppgaver som vil jobbe tett med daglig leder Ingvild Lien. Theis Irgens, som jobber ved Kristiansands-kontoret i ASSITEJ Norge har gått ned til 50% stilling, og da er det nødvendig å øke staben i Oslo.

Les mer
January 16, 2024

MEDSKAPENDE SCENEKUNST - AMBISJONER OG UTFORDRINGER workshop tilbud til ASSITEJ medlemmer

Invitasjon til fagseminar og workshop med tema MEDSKAPENDE SCENEKUNST - AMBISJONER OG UTFORDRINGER I 2024 blir Bergen Borgerscene 10 år! Som medlem av ASSITEJ Norge får du egen rabatt på workshopen.

Les mer
January 17, 2024

Open Call for ASSITEJ Artistic Gathering i Frankrike 2025

ASSITEJ International og Scènes d’enfance – ASSITEJ France søker nå forestillinger til ASSITEJ Artistic Gathering 2025. Vi håper på et norsk bidrag til programmet og hjelper gjerne til med søknadsprosessen. Fristen er 15.februar.

Les mer
December 20, 2023

God Jul fra ASSITEJ Norge

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til nye muligheter sammen i 2024.

Les mer
December 20, 2023

Ledig stilling som prosjektmedarbeider i ASSITEJ Norge

ASSITEJ Norge har et høyt aktivitetsnivå og en liten administrasjon, vi trenger å bli flere! Nå ser vi etter en medarbeider i 100% stilling til kontoret vårt i Oslo. Er du vår nye kollega?

Les mer
December 18, 2023

NBAN PÅ AAG23 I SERBIA

Regionale og Transnasjonale nettverk har stor betydning både innad i sin egen region og i det globale ASSITEJ nettverket. NBAN inviterte til samtale om nettopp dette på ASSITEJ Artistic Gathering i Serbia i november 2023.

Les mer
December 20, 2023

Open Call for Pitching Events at Bibu in Sweden May 2024

NBAN - NORDIC-BALTIC GATHERING PÅ BIBU I 2024 har the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) lagt opp til flere felles arrangementer blant annet på Bibu i Sverige hvor vi skal arrangere ulike eventer på Nordic-Baltic Gathering som del av festivalen. Du kan nå søke deg inn som en av 8 scenekunstnere fra regionen som får muligheten til å presentere seg på BIBU for en rekke internasjonale scenekunstnere og programmerere.

Les mer
September 22, 2023

INAF Festival Team Extends Heartfelt Thanks

INAF: What Matters Most Festival Team Extends Heartfelt Thanks to Everyone involved As the curtains draw to a close on this year's International Performing Arts Festival (INAF): What Matters Most, we, the festival team, are overwhelmed with gratitude and appreciation for the incredible support we've received from our national and global community of artists and arts enthusiasts.

Les mer
September 10, 2023

The Nordic-Baltic ASSITEJ Network - NBAN

Get to know the Nordic-Baltic ASSITEJ Network (NBAN) at INAF! The NBAN works to promote and strengthen performing arts in and from our region. At the DKS-pitch at INAF we will introduce you to opportunities in our network.

Les mer
August 21, 2023

INAF 2023 - Fagprogram

What Matters Most - Årets tematikk har gitt oss muligheten til å legge et viktig, vakkert og variert fagprogram som handler om både kunstneriske metoder, tilnærming til nye publikumsgrupper, internasjonalt samarbeid, mangfold og inkludering.

Les mer
Opp-knapp